Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdarzylo sie Wam mezczyzni i kobiety

Polecane posty

Gość gość

Dac komus kosza kim byliscie zauroczeni ( z roznych przyczyn np brak checi na staly zwiazek, niedojrzalosc, zaloba po starym zwiazku, odleglosc) i zalowaliscie tego bardzo dlugi czas albo do dzis zalujecie ;)?

Gość gość
Mi się tak zdarzy niestety ... na dniach

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
zdarzylo i nie zaluje:D

Gość gość
Czyli nie ma wiecej takich ofiar zyciowych na kafaterii co popelnily taki blad;0?

Gość gość
Będę musiała zostawić kogoś na kim mi bardzo zależy, a powód jest taki, że on pracuje a ja nie, obecnie szukam i źle się z tym czuję że tylko on pracuje... Jestem z małej miejscowości i jeśli nie znajdę nic tu to i tak będę musiała wyjechać więc tak czy tak muszę go zostawić

Gość gość
Ojej, nie:( Dlaczego? Ale jestescie juz para? Moze znajdziesz prace.

Gość gość
Też mi przykro ale dziwnie się tak czuje :( Jesteśmy parą, ale ostatnio mało się widujemy, bo on dużo pracuje. Na dodatek on chciałby już jakieś plany na przyszłość... a mi ciężko coś planować bez pracy :( Jeszcze jestem a małej miejscowości i tutaj ciężko cokolwiek znaleźć, jeszcze kobiecie

Gość gość
K***a przewalone te zycie. Orasz, orasz nawet za cene milosci. ;( A nie boisz sie, ze bedziesz zalowac tego do konca zycia? Rozmawialas z nim?

Gość gość
Boje się i już żałuję, że tak jest, ale co mogę zrobić... Rozmawiałam z nim, tzn. o tym, że szukam pracy i jest ciężko znaleźć, nie o tym, że go zostawię z tego powodu, chyba mu nie powiem o co chodzi bo trochę to głupie :( Tyle, że on nie do końca to rozumie, on ma bardzo dobrą pracę, ale wkręcili go tam po znajomości, więc myśli, że i mi się tak uda a ja niestety nie mam takich możliwości. On nigdy nie musiał szukać i się martwić o pracę więc inaczej to widzi

Gość gość
Nie rob tego, Ja zostawilam kogos, hm moze inaczej nie dalam komus szansy. Zalowalam cale lata. Niestety nie dostalam juz drugiej szansy a wydawalo mi sie, ze jest tak blisko :(

Gość gość
Pewnie też będę żałować, ale tak to czuje się przy nim gorsza przez to ze nie mam obecnie pracy :( On chce ze mna planować przyszlosc a jak ja mam cos planować jeśli nie pracuje, co mu mogę zaoferować...

Gość gość
Siebie - swoja milosc ;) Zycie roznie sie uklada, pogadaj z nim szczerze.

Gość gość
No tylko siebie i swoją miłość... boje się, że to nie wystarczy, nie wiem czy będę umiała z nim o tym szczerze porozmawiać, kiedyś coś próbowałam, ale dla niego wszystko jest takie proste, że jak się chce to można pracować... on miał załatwione więc nie musiał szukać a to nie jest takie proste, w małej miejscowości gdzie ofert jest jak na lekarstwo i najważniejsze są znajomości. Eh nie wiem co to będzie, ale nigdy bym nie pomyslala ze z takiego powodu będę musiala się z kims rozstac

Gość gość
Pogadaj szczerze z nim. Zobaczysz jak on sie do tego odniesie. Nie krzywdz go takim rozstaniem bez powodu. Jak Cie bedzie wspieral to nei rezygnuj z Was. Jakie masz wyksztalcenie? wiem, ze z praca ciezko, ja jestem z malutkiej miesciny.

Gość gość
Nie spotykamy się jakoś długo, jednak ja się bardzo zakochałam i chciałam żeby coś z tego wyszło, on niby mówił coś o planach na przyszłość ale nie do końca wiem czy aż tak na poważnie ze mną. Ja skończyłam studia magisterskie, mam wyższe wykształcenie, ale właśnie w małej miejscowości to nie jest tak kolorowo - szukam już kilka miesięcy i nic

Gość gość
Eh ja rok temu magisterke zrobilam i nadal nic nie ma ;/ rozumiem. Nic pogadaj z nim - niech to bedzie wspolna decyzja.

Gość gość
No to w sumie i u mnie niedługo pewnie będzie rok ehh... Porozmawiam pewnie, chociaż nie będzie to łatwe, zawsze byłam ambitną osobą i to taka porażka osobista, człowiek się uczył, chce pracować, szuka a i tak nic z tego

Gość gość
Ja kiedys dalam kosza pewnemu chlopakowi bo startowalam do mnie od razu po moim nieudanym zwiazku; czy zaluje? chyba tak..

Gość gość
No tak, tak się też zdarza, przeważnie później się żałuję bo może akurat komuś wartościowemu dało się kosza...

Gość gość
Najgorsze jak kogos kochasz a itak sytuacja zmusza Cie do dania kosza ;)

Gość gość
No właśnie, u mnie tak dokładnie jest z tym brakiem pracy, eh czasem są różne sytuacje...

Gość gość
Tylko, ze i tak zawsze pozniej zalujemy, budzimy sie z praca ale bez ukochanego. A po kilku latach dowiadujemy sie, ze ukochany sie ozenil ;)

Gość gość
No pewnie tak.... ehh

Gość gość
az dziwne, ze nie odzywaja sie ci co zawsze twierdza: Jak sie kogos kocha to sie nie odrzuca. Jakby Cie kochal to by z toba byl itd, itp

Gość gość
U mnie to taka sytuacja, ze jestem ambitna i brak pracy mnie wkurza, a chce żeby on był szczęśliwy... wiec lepiej mu pewnie będzie jak znajdzie sobie dziewczyne kora już pracuje a nie będzie musial czekac az ja znajde prace... Smutne ale taka prawda.

Gość goscona
ja tak samo mysle :( i tez tak moge miec

Gość rusz głową
zamiast sie użalać pogadaj i zobaczysz co wyjdzie bo takie wypociny na necie nic nie dadza

Gość goscona
nie mam pracy, ot co :(