Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol okolic pepka 24 tydz

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mam pytanie jestem w 24 tyg ciąży mam sporo dolegliwości rosnący brzuch uciska bola mnie więzadła i pachwiny z trudem się porusza ale dziś zauważył am ze dziwnie boli mnie w okolicy pępka tak jakby kluje i tak dziwnie szczególnie przy głębokim wdechu. Czy to normalne miała tak któras?

Gość gość
Ja tak miałam, wszystko się rozciąga i możesz czuć taki dyskomfort, jedne kobiety to czują inne nie. Kwestia tego jakie masz ciało, skórę, wagę i czy dużo przytyłaś(ile wcześniej ważyłaś. Takie jest moje zdanie.

Gość gość
Od poczatku ciąży pfrzytylam 5 kg jestem raczej szczupła mam 170cm i teraz 65 wazę przed ciaza60. Brzuch mi w sumie tylko rośnie i tak się zastanawia bo ostatnie tyg urusl bardzo może to dlateho

Gość gość
No i wiadomo dlaczego możesz czuć taki ból. Skóra Ci się naciąga, macica poszerza:) Ale w razie co powiedz o tym swojemu lekarzowi :) Powodzenia!!

Gość gość
miałam tak samo, rwało mnie jak cholera ;)

Gość gość
Dziękuje za odpowiedzi:-) wizytę mam w środę wiec wytrzymam uspokoilyscie mnie bo juz miałam się do szpitala wybierać:-) a tu są wtredne położne zaraz Foch ze się im głowę byle czym zawraca..

Gość gość
Ja tak miałam :) i to nie tylko w 24 tyg. Wiec spokojnie