Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annlub

kosmetyczny rynek pracy

Polecane posty

Hej chciałabym się coś dowiedzieć o kosmetyczkach na rynku pracy? właśnie zapiałam się do szkoły policealnej na kierunek kosmetologia i tak się zastanawiam co ja będę po tym robić :) i czy tylko po takiej szkole mam szanse na dobrą pracę :)

Gość monika454
czesc, jesli moge Ci cos poradzic ze swojej strony to bardzo fajna szkole kosmetyczna ma go work, w 2 lata technik a bardzo duzo praktyki;)

Gość aśaś
Myślę że szansa jest bardzo duża tylko zależy jak ją wykorzystasz :) usługi kosmetyczne cieszą się sporym zainteresowaniem. Moja kuzynka zapisała się do gowork w Bydgoszczy tylko martwi się bo czeka jeszcze na plan więc ma nadzieję że kierunek duży... tym bardziej że jest opcja bezpłatna a to powinno przyciągnąć chętnych. Trzeba tylko pamiętać że do zawodu kosmetyczki sama szkoła to za mało, tzn. trzeba się ciągle dokształcać bo z roku na rok jakichś szalonych zabiegów kosmetycznych przybywa :) czyli po szkole kursy regularnie. Chyba właśnie w tej szkole do której zapisuje się kuzynka są organizowane też kursy. Fajna opcja :-)

Gość gość
dziewczyny ja jestem po studiach z kosmetologi i żałuje że straciłam na nie 3 lata ;/ jedyne co dobre z tego wszystkiego to wyższe wykształcenie, nic poza tym... ;/ sama teoria, zero praktyki i jak tu potem iść i pracować w zawodzie ;/ teraz jestem zapisana na kurs stylizacji paznokci w szkole Select, zapewniają modelki, są centrum szkoleniowym firmy Mollon Pro i głównie taki kurs to praktyka więc to czego mi najbardziej trzeba ;)

Gość gość
oooo właśnie miałam pytać czy ktoś z was był na szkoleniu w select a tu proszę jakie pozytywne opinie ;) ufff... kamień spadł mi z serca , jestem bardzo nie ufną osobą więc nawet jak wszyscy coś chwalą to ja zawsze doszukuje się dziury w całym ;p A zapisałam się na kurs wizażu ten od 11.08 , nie spotkałam sie jeszcze z tak atrakcyjną ofertą dwóch szkoleń w jednym, wizażu i myscary więc muszę to wykorzystać ;)