Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowordek ma zakola na czole

Polecane posty

Gość gość

tego tematu na pewno nie bylo :P moj syn urodzil sie z wlosami, dosyc dlugie z tylu glowki . Za to wielkie dwa zakola z przodu, jakby juz łysial :P czy to oznaka tego, ze w tych miejscach nie bedzie mial kiedys wlosów ??

Gość gość
Bardzo możliwe, że dostał już je w urodzinowym pakiecie genetycznym, jego ojciec nie ma przapadkiem też lub dziadek?

Gość gość
Spokojnie przyjdzie czas kiedy włosy zaczną rosnąć. Ja do roku czasu byłam łysa jak kolano po roku czasu zaczęły tak rosnąć że masakra a teraz mam piękne , puszyste włosy gdzie mi wszyscy zazdroszczą.

Gość gość
Tak ale Ty jesteś dziewczyną i byłaś łysa, a u chłopców wygląda to inaczej (testosteron).

Gość gość
moj maz ma delikatne, z wiekiem trpoche gorzej ale noworodek ??

Gość gość
Z pewnością twój maluch odziedziczył to po tacie bądź dziadku, mój synek też ma takie zakola jak mój mąż i uwierz mi w tym miejscu nie odrosną mu włosy już mu tak zostanie, dodam że starszy syn 9 letni też ma takie zakola:) w sumie mówią, że zakola mają inteligentni ludzie :)

Gość gość
pewnie dlatego ma zakola bo jest nowordkiem a nie noworodkiem :P

Gość gość
moja corka takie miala do roku teraz ma 3 i normalna linie wlosow takze spokojnie u tak malych chlopcow poziom testosteronu jest znikomy

Gość gość
Ja jestem kobietą, a urodziłam się z zakolami i nadal je mam. Ale ja to mogę mieć długie włosy i grzywką zakryć te zakola, a chłopak już niestety nie.

Gość gość
tuskowi rosną zakola wina kibola !

Gość gość
bzdury. mój maluch też tak miał- urodził się z gęstymi włosami, po czym jakoś w 2 m-cu życia zaczął łysieć, z tym, że łysiał właśnie na czubku głowy, w pewnym momencie wygladał jak stary dziad z łysiną:) pierwsze włoski często wypadają/wycierają się i jest to zupełnie normalne, nie martw się, po kilu tygodniach zaczną wyrastać nowe:)

Gość gość
Może i zarosną mu zakola i będzie miał bujną fryzurę do 20 a później równie dobrze, zacznie w tych miejscach właśnie ''łysieć''. Jeśli to genetyczne, to niewiele się zdziała.