Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Oto co dzisiaj robiłam i ile dzisiaj wydałam

Polecane posty

JEDZENIE -filety z kurczaka - 35 złotych -schabowe - 37 złotych -ziemniaki 4 kilo - 5,50 -crispiano rapallo z milki - 8,90 -ptasie mleczko z milki - 13,00 -delicje z milki - 4,60 -kilo mandarynek - 5,00 -kilo jabłek - 3,00 -kilo gruszek - 4,00 -buraczki 2,50 -kilo ogórków - 4,70 -kilo pomidorów - 3,35 -4 chleby - 12,50 -3 masła - 15, 00 -30 dk kiełbasy żywieckiej - 4,50 -śledzie w sosie musztartowym - 7,50 -śledzie w sosie śmietanowym - 7,50 -fanta - 4,99 -Pepsi - 4,99 -Chipsy - 4,99 -Paluszki słone - 2,00 -Sok Caprio pomarańczowy - 4,60 CHEMIA: - VIZIR - proszek do prania 27 złotych - 15 mydeł - 21 złotych - pasta do zębów - 9 złotych - płyn do mycia naczyń - 5 złotych - calgon 19 złotych - kostki i płyn do zmywarki - prawie 99,45 JEDZENIE NA MIEŚCIE: - Pizza - 25 złotych - Kebab 25 złotych PRZYJEMNOŚCI: - Jeansy - 50 złotych - Kurtka 100 złotych - Sweter - 50 złotych - Skarpety - 10 złotych - Majtki 10 złotych Oto co dzisiaj zjadłam: 7:15-10:00 - Koło 200 bułek z dżemem 12:00-14:00 - Pizza i Kebab 15:00 - Kotlet schabowy, ziemniaki, buraczki oraz zupa pomidorowa Teraz oglądam telewizje usmiech.gif I rachunki: -160 złotych prąd, 200 gaz, 200 woda, 200 telefon stacjonarny, 200 telefon komórkowy, 200 czynsz, 200 kredyt mieszkaniowy, 199 cyfrowy poslat, 199 nc+, i po 100 złotych za telewizje astre i telewizje n

Gość gość
A co ty k***a cennik z marketu przepisałaś ?

Gość gość
W markecie to ja dzisiaj byłam :) :) :) Tesco, Carrefor, Levviatan, Delikatesy i Jan. A co do kebabu to ja bym mogła żyć o kebabie i fast foodach :)

Gość gość
cóż ,chlop dobrze zarabia i masz z kogo ciągnąć kaske :)

Gość gość
lepszy turecki kebab niz wieprz z knorrem - ulubione danie krytykantow kebaba :D

Gość gość
znów nędzna prowokacja 0/10

Gość hahahahaczka
knorr to nie polska kuchnia tylko zachodni koncern robiacy ludzi w balona sprzedajac im produkty sztucznie zmieniajace smak potrawy. a ty lubisz monotonie, a nie kuchnie polska, bo kuchnia polska to orgom roznorodnosci i wspanialosci, a nie monotonia i gotowce na ktorych ty bazujesz.

Gość gość
Knorr to tłuszcz, glutaminian sodu, rybonukleoidy disodowe (tez wzmacniacz) i inne cuda,sól, troszke przypraw, minimalne ilosci suszonych warzyw. Fe

Gość odkryta prawda
gotowce to: wszystko co jest kupione w opakowaniu juz przyrzadzone, przetworzone, czyli np. kostki rosolowe, zupy, sosy i pomysly na oslawionego knorra, gotowe salatki i psasty rybne, fastfoody, mrozonki, sztuczne miesanki zwane "przyprawami", j/w. czyli jesz te rzeczy bardzo czesto, lecz masz prawo, tylko sie nie oszukuj. w sumie nawet pieczywo, wedliny i kielbasy to przetworzone gotowce, no ale te ostatnie 3 to mozna jeszcze znalezc robione tradycyjnymi mtodami, gdzie wpieczywo nie smakuje jak bezsmakowa lub slodkawa wata, a wedliny nie sa nasaczone chemia do granic mozliwosci.

Gość Anicetta
po co Ci az tyle "telewizji"? i N i nc+ i cyfrowy polsat?

Gość gość
Powiedz krótko ile ważysz? 3chleby ja na tydzien kupuję

Po co mi aż 4 telewizje, ponieważ odkąd mam pieniądze postanowiłam żyć tak jakby każdy mój dzień był moim ostatnim.