Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menshealth

Kobiety zazwyczaj lubia silnych zdecydowanych meskich facetow czyli

Polecane posty

Gość menshealth

czyli czyli babki lubicie czuc sie slabsze w lozku ?

Gość zi
Zazwyczaj tak. Natomiast czasami dla odmiany, dla urozmaicenia lubię zdominować swojego faceta. ;)

Gość gość
zi, a czy ta slabszosc nie jest dla ciebie ponizajaca troszke? i czemu nie hehe ?

Bywa,ze jest troche ponizajaca,ale mnie to kreci.Lubie ostry,a nawet brutalny seks.

Gość gość
lubie jak mnie facet dusi k***sem

Gość gość
no fakt, jest to mega podniecajace taki ostry seks... no ale na codzien babki zazwyczaj rzadza w zwiazku a w sypilani lubia byc ponizane slaaaabe itp. Skad to sie wywodzi :D

Zgadzam sie z postem powyzej,lubie dominiwac na codzien,ale w sypialni role sie odwracaja.

Gość gość
Bo seks jest pierwotny, jest to zwierzęcy popęd, a wśród ssaków i naczelnych, z których wywodzi się człowiek, to mężczyzna ma rolę dominującą. Biologii nie oszukacie, dlatego lubicie ssać k***sa, bo to poniżające, lubicie rżniecie od tyłu jak zwierzęta i lubicie szybki ostry seks do bólu, z klepaniem, z dominacją, z gryzieniem. Normalka, to jest biologia.

Gość gość
tak zgadzam sie ze biologia. Dlatego ja tez lubie ostre rzniecie. Lecz czasami mam wyrzuty sumienia ze ja jestem silna na codzien itp itd a w lozku lubie byc zdominowana i co z tego wynika slaba a facet rzadzi. Dziewczyny wezcie zmiencie moje podejscie i powiedzcie jak wy to sobie tam rozumujecie.!! hehe

Gość gość
a chlopaki co wy powiecie naprawde w lozku jesli domiujecie to nie szanujecie kobiety czy to taka nie wiem zabawa czy cos ? no bo w sumie latacie za nami i tez zrobicie wszystko zeby wam dac i w trakcie tez zrobicie wszystko zeby nas zadowolic...

Ja oddzielam seks od innych sfer zycia,w lizku moge byc dla niego d****ą ,wazne,że. na codzien mnie szanuje.