Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jestemskreslona

Moje Zycie zakonczyło się w chwili gdy się urodziłam

Polecane posty

Gość jestemskreslona

Muszę się komuś wygadac...wiem że, to banalne ale jest mi strasznie źle jak wszystko duszę w sobie. Jestem dzieckiem znerwicowanej matki która nie stroni od alkoholu. Nie jest to taki problem że, zawala przez to pracę itp. Moim zdaniem jednak codzienne picie połówki z koleżanka, albo paru piw... to przesada. Ja byłam zawsze jej workiem treningowym. Kopanie w głowę, bicie miotłą po plecach, uderzenia w nos z pięści, ciąganie po korytarzu za włosy, przyduszanie,pas... tak mnie mama wychowywała do 10 roku życia. Sąsiedzi wszystko słyszeli. Nikt nigdy nie zareagował. Dodatkowo co noc kłótnie między rodzicami , moja mama ganiała mojego ojca z nożem po klatce. Jak pamiętam miałam może wtedy 5 lat. Biegłam bosa w piżamie za nimi , nie obchodziło ich co się dzieje ze mną... na szczęście na jednym z pięter sąsiadka mnie zabrała do siebie do domu. Pamiętam jak leżałam na kanapie u tej pani a ona mnie głaskała po głowie. Po jakimś czasie powiedziałam że wrócę już do domu. Jak wróciłam rodzice spali, nie zauważyli nawet że mnie nie było...Dostawałam za wszystko,za to że zachorowałam- bo ze mną są zawsze kłopoty, za to że tata nie wrócił na noc - bo mama musiała się wyładowac... Potem mama chyba stwierdziła że trzeba zmienic metody wychowawcze i zaczęło się plucie w twarz,rzucanie we mnie jakimiś ciężkimi przedmiotami, wyzywanie. Bardzo długo myślałam że jestem upośledzona,bo codziennie o tym słyszałam. Codziennie bicie ,wyzywanie,w dzień w nocy... Do dziś mam blizny na ustach, rękach..Nie potrafię samodzielnie podjąc decyzji. Wystarczy mała uwaga czyjaś i już zanoszę się płaczem chociaż nie chcę tego robic ... ale to jest silniejsze ode mnie. Nigdy nie będę miała dzieci , boję się że zgotuje im taki sam los jak mi matka. Do dziś się boję mojej matki, ona potrafi jednym słowem mnie zniszczyc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować