Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem naprawdę fajnym facetem ale mam jedną wadę

Polecane posty

Gość gość

Mam wiele zainteresowań, lubię czytać, gotować. Zawsze szukam stałych związków, nigdy samego seksu, mam zasady których się trzymam. Lubię żartować, lubię poświęcać czas ukochanej kobiecie i nawet brzydki nie jestem, podobam się ! Więc co jest nie tak ? A no jedna rzecz: mało zarabiam niestety :( Ktoś powie no to szukaj innej pracy, dokształcaj się a ja odpowiem że mam naprawdę wielu znajomych po solidnych studiach a zarabiają mniej niż ja :( Taka smutna prawda, nasz kraj nie pozwala nam godnie żyć.

Gość gość
jesteś zwykłym leniem i nierobem śmierdzącym, w dodatku zrzędzisz jak statystyczny dziad Polak, -99% fajności

Gość gość
szukam takiego, nie dbam o kasę, bo nie jestem materialistką :) mam wszystko z rzeczy materialnych tylko o fajnego faceta trudno

Gość gosciówkaa
no nie jest chyba tak najgorzej skoro twierdzisz ze ci po "solidnych studiach" zarabiaja mniej od ciebie:P z reszta tu jest Polska i duża wiekszosc marnie zarabia wiec kobiety tez znaja real, no chyba ze ciagnie cie do takich z bogatych domów albo na tyle wyjątkowo atrakcyjnych że mogą dowolnie przebierac w facetach :o w przeciwnym razie raczej nie powinno być to aż takim problemem w zwiazku z kobietą🖐️

Gość gość
Nasz kraj jest pięknu i cudowny, ale nie może ponosić odpowiedzialności za swoich obywateli, którzy są zwykłymi nieudacznikami. Ty wydaje się takim jesteś jeżeli szczęście uzależniasz od wysokości zarobków.