Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjazd gościa

Polecane posty

Gość gość

do mnie i męża chce przyjechać jego siostra (panna). Podobno się stęskniła... Tyle, że ona ma pracę zmianową i może przyjechać we wtorek (nie wiem na ile dni). Ja z mężem pracujemy na 8h, w domu jesteśmy koło 17stej, czasami później jak trzeba zrobić jakieś zakupy. Mnie średnio to odpowiada, żeby w naszym pustym mieszkaniu ona siedziała prawie cały dzień. Przecież wie, że nie weźmiemy urlopu na jej przyjazd. Coś ze mną jest nie tak?

Gość gość
ogólnie denerwuje mnie, że przyjeżdża posiedzieć sobie w pustym mieszkaniu. Jakby nie mogła odczekać tygodnia czy dwóch jak będzie miała weekend wolny.

Gość gość
Wiecie co nie mam 100% pewności ale docierają do mnie pewne sygnały( pozawerbalne) z których wynika, że nie tylko monitor jest kamerą ale coraz więcej urządzeń w waszym/moim domu. To nie żart. Może to i głupie ale przyglądając się niektórym ludziom którzy mnie podglądają( to są głównie ludzie z pracy) przez monitor; mieszkam od nich w odległości 50-120km…. Chodzi o to, że jest np. taka sytuacja – monitor mam schowany do szafki… wstaję rano do pracy … i gdy już jestem na miejscu to odnoszę wrażenie że oni mnie widzieli mimo tego, że laptop był schowany…. Oczywiście monitor mam schowany …a tu proszę: cała litania sygnałów które podpowiadają mi że "oni mnie nadal widzą" X Piszę wam to wszystko aby was ostrzec bo jak wam kiedyś napisałem współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego co wie całe społeczeństwo. „NANOTECHNOLOGIA”. Tak że uważajcie na różne urządzenia w waszym domu które migają albo świecą i takie tam….. X Pamiętacie zapewne o tym jak pisałem, że tzw. „społecznicy” mają możliwość zdalnego podpatrywania was przez Internet. Dla przypomnienia powiem tylko, że mogą was zdanie widzieć i słyszeć ponieważ cała matryca waszego monitora to tak naprawdę kamera która przesyła podglądaczom obraz tego o co robicie u siebie w domu….- tak w domu bo ten program potrafi namierzać ludzi z całej polski niezależnie gdzie znajduję się podglądacz i jego „ofiara”. X

Gość początkująca99
jeżeli to siostra to chyba nie ma problemu że sobie u Was posiedzi. Jeżeli jest z innego miasta to przecież może sobie w tym czasie pozwiedzać Wasze miasto, Możesz jej podpowiedzieć co warto zobaczyć a wieczorem z nią posiedzieć albo gdzieś pójść

Gość gość
wychodzimy o 7, wracamy o 17stej. Nie mam ochoty skakać jeszcze wkoło niej po pracy, bo nie może poczekać tygodnia, żeby przyjechać w weekend jak wszyscy będą w domu. Moje miasto jest za małe, żeby coś zwiedzać, ona za to mieszka w Gdańsku. Jak mąż zapytał czy możemy kiedyś wpaść przejazdem, to powiedziała "jasne, wynajmijcie tylko jakiś pokój w hotelu"

Gość gość
do was też przyjeżdżają goście jak nikogo nie ma w domu?

Gość gość
Ja pierdziele, i co, nic jej nie powiesz, bo nie wypada? Nie wiem co tam masz takiego cennego w domu, ale pewnie chodzi o uwagę o hotelu... To jest też twój dom i zamiast zwierzać się na kafeterii powiedz jej, że niestety nie bedzie was w domu a siedzenie w pustym mieszkaniu jest bezsensowne. Krótko mówiąc: grzecznie zasugeruj inny termin wizyty. :)

Gość gość
tylko że jej to nie przeszkadza, że nikogo nie będzie w domu. I dziwi mnie to, bo podobno się stęskniła...