Gość gość Napisano Lipiec 25, 2017 1 op sidretella 30 ważne do 10.2017 po 20 zł Warszawa karolinamichalska8@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2017 Witam mam do sprzedania 5opakowan Sidretella 20 wazne do 06/2019r -70zł za wszystkie 5 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mamamonikalodz Napisano Wrzesień 2, 2017 Cześć, ktoś ma na zbyciu sidretelle 30 ale z terminem dłuższym niż do 10.2017? Pilnie potrzebna. mamamonikalodz@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2018 Sprzedam 2opakowania Sidretella 30, po 15zl. Zapraszam katarzyna.skwarek25@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość 2 Napisano Grudzień 20, 2018 Hej dziewczyny a ma ktoras z was odsprzedać jedno opakowanie sidretella 30? Lekarz nie przyjmuje już a ja kończę ostatnie opakowanie i nie wiem skąd wziąć w aptece trzeba recepte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ennat 0 Napisano Styczeń 12, 2022 Hejka, ja po porodzie zaczęłam brać Sidretella 30. I o ile ból miesiączkowy był zerowy a sam okres trwał 3 dni to libido spadło do -500 a samopoczucie dotknęło dna.. Stany depresyjne, lękowe po prostu samodestrukcja. Wstawałam zmęczona, wieczny ból głowy o tak się ciągło..całe dwa lata, aż w końcu zdecydowałam się na wkładkę niehormonalną i dzięki Bogu bo wróciłam do życia..libido rośnie, zniknęły stany depresyjne i czuję, że żyje. Nigdy więcej nie wezmę do ust pigułki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach