Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADELINA

KOBIETY PRAGNĄCE DZIECKA

Polecane posty

Gość MADELINA

mam dopiero 20 lat , a bardzo chciałabym zajść w ciążę :) spóźnia mi się okres 5 dni , ale jednak test wyszedł negatywnie :( czy coś jest nie tak ? moja wina czy test wyszedł błędnie ? jednak jest coś w tym racji jak któraś kobieta bardzo pragnie dziecka musi niestety długo się namęczyć ..

Gość gość

Gość 0 Terenia 0
Zdobądź wykształcenie i dobrą pracę, a nie już chcesz bachory rodzić, idiotka :O🖐️

Gość gość
a ty na jakiej podstawie możesz tak o niej mówić ?!!!!!!!!!!!

Gość gość
a ja mam dzis woluacje, chce sie pokochac i zajsc :)

Gość MADELINA
ja byłam raz w ciąży , jednak niestety poroniłam gdyż to był tylko pusty pęcherzyk ... od tego czasu się boję , ale i tak od tego czasu chcę bardziej dziecka niż kiedykolwiek .. może to być dla kogoś zadziwiające , że mając 20 lat i już chcę dziecko .. cóż .. tak bywa .. :)

Gość Żanettt
Durna jesteś.... Ja nie chcę dziecka na pewno nie teraz, tylko ja mam tak, że chłopak strasznie nalega ;/ On się czuję już dojrzały i jego bracia mają dzieci i on też chce, a ja się czuję młodo i mi dobrze i wygodnie mieszkać z rodzicami, z nim też mi dobrze tak jak jest, po co to psuć? Trzeba korzystać z młodości. Mam 23 lata on ma 28 i uważa, że to najwyższa pora na dziecko ;/

Gość gość
Ja mam 21lat tez chce dziecka ale jakos nic nie wychodzi:(

Gość MADELINA
Żanettt przecież nikt Cię nie zmusza to zajścia w ciążę .. ja jednak bym się cieszyła z tego powodu .. ja chcę bardzo Ty jednak nie .. każda z nas chce i myśli inaczej :)

Gość MADELINA
do ''gość'' ja też właśnie chcę , okresu nie mam 5 dni jednak test negatywny i nie wiem co się dzieje ? moja wina czy test się pomylił ?

Gość gość
Ja juz mam schizy ze jest cos nie tak,ze do tej pory nic. Eh

Gość MADELINA
od ilu się starasz ?

Gość gość
Madelina zrob test za np.2 dni,kup 2 roznych firm albo badanie krwi. Ja wlasnie dostalam okres oj do d**y:(

Gość gość
No juz jakies 3 miesiace a ty?

Gość MADELINA
kurde , muszę tak zrobić właśnie ... i nie chcę dostać okresu :( ale Ty jesteś też młoda .. 21 lat to jeszcze młodziutki wiek .. napewno w jakimś momencie z zaskoczenia zostaniesz mamą :)

Gość MADELINA
poroniłam raz , gdyż to był tylko pusty pęcherzyk :( ... i dużo wtedy przeżyłam ... i od tego czasu czyli od prawie 5 miesięcy nic ... zero brzuszka .. :(

Gość 21 lat minelo
Żanettt Durna jesteś.... Ja nie chcę dziecka na pewno nie teraz, tylko ja mam tak, że chłopak strasznie nalega ;/ On się czuję już dojrzały i jego bracia mają dzieci i on też chce, a ja się czuję młodo i mi dobrze i wygodnie mieszkać z rodzicami, z nim też mi dobrze tak jak jest, po co to psuć? Trzeba korzystać z młodości. Mam 23 lata on ma 28 i uważa, że to najwyższa pora na dziecko ;/ x x To ze ty nie chcesz dziecka w tym wieku nie oznacza ze ona jest durna. Durna to dla mnie jestes Ty wyzywajac ta dziewczyne tylko dlatego , ze jest mloda i chce dziecko. Ja mam 21 lat jestem w stalym zwiazku, wynajmuje poki co mieszkanie i za rok wychodze za maz, koncze szkole i chce kpic mieszkanie to sa moje priorytety dziecko pozniej - ale kazdy ma inne i nie bede negowac takiej osoby. Ty majac 23 lata zachowujesz sie niedojrzale. jestes u rodzicow na garnuszku i piszesz takie glupoty... cod ze masz faceta.

Gość gość
Tylko ciekawe kiedy ten moment nastapi:(

Gość 21 lat minelo
MADELINA poroniłam raz , gdyż to był tylko pusty pęcherzyk ... i dużo wtedy przeżyłam ... i od tego czasu czyli od prawie 5 miesięcy nic ... zero brzuszka .. x x Po poronieniu dobrze ze nie zaszlas jeszcze w ciaze... organizm musi sie z tego wyczyscic ... poronienie w organizmie jest tak samo odbierane jak porod. Daj sobie czasu i nie mysl tak o tym.

Gość MADELINA
nie jestem gówniarą mającą 14 lat jak te gimbazy zachodzące w ciąże bez problemu ...ja niestety miałam już przykre doświadczenia w tym temacie , ale mimo tego i tak będę się starać choćby nie wiem co ... bez sensy jest wtedy kiedy jakaś 14-latka zajdzie w ciąży i oddaje dziecko do ' Domu dziecka ' a ja mając już 20 lat muszę długo czeka aż tak moment nadejdzie .... jeżeli kiedykolwiek nadejdzie .... :(

Gość MADELINA
''21 lat minęło'' dzięki za komentarze ! tak , wiem właśnie . od poronienia minęło może 5-6 miesięcy , ale zawsze jest strach .. jakiaś obawa :(

Gość MADELINA
''gość'' napewno nastąpi , nie martw się .

Gość 21 lat minelo
nie ma sprawy :) - nie stresuj sie wyjedzcie gdzies na jakies pare dni rozluznij sie ;) moja kolezanka poronila 2 razy po roku zaszla w ciaze i juz jest w 5 miesiacu :)

Gość MADELINA
dzięki z wypowiedź :) pogratuluj swojej koleżance :D