Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwiezda92

Kiedy w końcu będę miał dziewczynę

Polecane posty

Piękna mężatka jest jakaś smutna. Czy jej sie nie uklada w malzenstwie? To bardzo prawdopodobne. Czy to znaczy, ze mam szanse?

Gość gość
weź nie zaczepiaj gimnazjalistek bo na pedofila wyjdziesz

Ale ja nie mam kogo innego zaczepiać zresztą z jeden dekady jesteśmy ona 99 ja 92 to aż takie szokujące nie powinno być.

Gość gość
ale wiesz ze seks w Polsce legalnie można uprawiać dopiero po skonczeniu 15 roku życia?

Wiem o tym, zresztą wcale na nią nie patrzyłem wtedy jak na obiekt seksualny tylko sobie myślałem że fajnie jakby ona chciała mieć coś ze mną wspólnego i by mnie lubiła nawet bardzo.

Gość gość
Napisz skąd jesteś, tu będziesz miał powodzenie :D

W małopolsce będę miał powodzenie? A możesz mi podać przybliżoną datę tego bo jak narazie to nic się takiego nie dzieje. Ja wyszedłem niedawno i nawet nikogo nie spotkałem na drodze.

K***a mać kiedy w końcu będę miał dziewczynę. Przecież to takie normalne że się ma dziewczynę a ja nawet jeszcze źdźbła na krzyż nie przełożyłem w tym kierunku. Nie wiem co robić, wszystko odnosi fiasko czego się imam.

Gość gość
poszukaj we Władywostoku.

Gość Pluto Kuiper Express
Nie jestem bynajmniej monotematyczny. Przecież jak idę na ten swój wielokilometrowy spacer to nie z myślą żeby spotkać Madzię lub Werke bo ich próżno szukać w tej okolicy ale z myślą że jakaś inna pojawi mi się na horyzoncie. Jak wy to w ogóle widzicie co mi częstokroć proponujecie - zagadanie do kogoś w czasie spaceru? Przecież na ulicy każdy ma jakiś swój cel i pruje do przodu. Jak to zrobić by poświęcił mi chwilę? Teraz szybko zapada zmrok, widziałem dziewczynę uprawiającą biegi ale nie widziałem jej twarzy, co na to poradzić? W ogóle mam wrażenie że tylko ja się błąkam po tych ulicach. Każdy jest zamknięty w domu na 4 spusty.

Gość gość
mówią ze na miłosc trza sobie zapracowac trzeba dorosnąć tak jak na dziecko ludzie w dzisiejszych czasach nie chca juz kochac jak komus sie to przytrafi to jakby /6/ w totka trafił nie zasłuzyleś

Gość gość
Przestań w kolko o tym samym gadac czlowieku. Opanuj sie!

No i co się takiego stanie jak zamilknę na ten temat? Niestety nie ma takiej zależności - zamykam się i znajduje dziewczynę.

Gość Sojuz Apollo
W wigilie się podobno dzieją cuda. Ja na swój cud oczekuje od długiego czasu.

Gość asdfrtreasdfs
żeby na takim zadupiu i w takich miejscach o jakich piszesz znależć dziewczynę musiałbyś wyglądać conajmniej tak http://pokazywarka.pl/jmmcy6/

Gość Sojuz Apollo
Kiedy w końcu pojawi się w moim życiu dziewczyna?

Gość gość
Skąd jesteście w tej Małopolsce, bliższe dane jakieś?

Gość gość
Ale z Was jełopy, sorry... Z takim podejściem nigdy nie zdobędziecie dziewczyny, chyba że też dziewczynę-jełopa -.-' Weźcie się w garść i przestańcie jęczeć, bo żadna fajna laska takiego nie zechce! I przestańcie z tymi pytaniami "kiedy", co to tutaj jest, poradnia u wróżki?! Kopa w doope Wam dać i do roboty! Opierniczacie się to Wam się już w głowach najwyraźniej poprzewracało... Do nauki i do miasta na studia, będziecie obcowali z wieloma dziewczynami. Będziecie dobrze wykształceni, obyci, z jakąś pasją, to jakaś się nawinie. Tak tylko błąkacie się i chcecie pierwszą lepszą, żeby tylko zaspokoić swoje fizyczne egoistyczne pragnienia. Żadna dziewczyna nie chciałaby być z facetem tylko dlatego, że on nie może zdobyć żadnej, więc ona byłaby pierwszą lepszą, która miałaby zaspokoić jego huć. Kobieta chce być to jedną jedyną. I chce mieć wsparcie u faceta, a nie mieć takiego kapcia... Nie ma co robić w wiosce? No to wio za granicę, jako kelner. Nie zna się języków? To do nauki! Czemu kobieta ma chcieć być z nieudacznikiem, który nawet nie będzie w stanie utrzymać jej dzieci? Okazji do poznania kobiet jest mnóstwo, trzeba tylko najpierw obrać swoją drogę życiową, a wtedy kobiety które obiorą podobną same znajdą się w Waszym życiu. Widać narazie takich, które idą tą samą drogą co Wy jest niewiele. A jest pewne przysłowie, które mówi, że jeśli chcesz doświadczyć czegoś, czego jeszcze nie doświadczyłeś, musisz zrobić coś, czego jeszcze nigdy nie robiłeś. Więc przestańcie siedzieć tu i narzekać jak ciamajdy jakieś i wziąć się za siebie! Uprawiać sport nie żeby może spotkać jakąś podczas biegania o.O' tylko żeby dbać o zdrowie i kondychę. Uczyć się języków. Znaleźć sobie pasję. Interesować się czymś. Zdobyć konkretne wykształcenie i jakąś pracę. Wychodzić do ludzi. Nie wychodzicie do ludzi? Czemu? Bo się boicie? Nie! Bo w głębi siebie uważacie, że z nimi jest coś nie tak! Przestańcie więc ich osądzać i egoistycznie podchodzić, tylko traktować ich jak równych i zachowywać się normalnie! Zastanócie się każdy z Was, czy gdybyście spotkali siebie, polubilibyście Was takich, jak się teraz zachowujecie? Kto by czerpał z tego radość? Z narzekania i udręczania się. Nikt nie chce takich uczuć! Nie znajdzie się książe z bajki w wersji żeńskiej, który Was pogłaska i podniesie i współczuje Wam jacy Wy biedni i samotni... żadna kobieta nie chce niańczyć dorosłego dziecka! Chcecie znaleźć kobietę, więc zacznijcie zachowywać się jak mężczyźni! (ale tacy pewni siebie dżentelmeni) do k*****y nędzy!

Gość dziewiędziesiąt dwa
Twoje rady są w większości do bani bo nie jest powiedziane że będę z kimś obcował na studiach. Może być tak jak w liceum że tam nie będę miał znajomych a kontakt odbywał się będzie tylko sloganami. Z wychodzenia do ludzi też nic nie będzie bo nie mam do jakich wyjść. Reszta czyli uprawianie sportu, zainteresowania są tylko sztuką dla sztuki, dla samego siebie.