Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobietek apropo rozmiarówek

Polecane posty

Gość gość

Denerwuję się ostatnio, bo powiedziano mi, że jestem nieproporcjonalna. Wiem, że powinnam się nie przejmować i olać zdanie "idealnej" koleżanki, ale jakoś to jednak ugodziło moją próżność. Noszę rozmiar na górze S, czasem M, a na dole 40. Ważę przy tym od 61kg do 58 (mam takie wahania wagi) i mam wzrost 168cm, cycki mam raczej małe, bo ledwo B. Sporo kompleksów zawsze miałam, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma toteż zaczęłam to olewać i dbałam tylko o to, żeby nie mieć nadwagi. U facetów jako takie powodzenie mam. Chuda, nie jestem, czy szczupła nie wiem, ale bmi w normie więc myślałam, że okej. Otóż dziś dowiedziałam się od znajomej, że nie okej i że powinnam ważyć cos do 50kg i że moje rozmiary ciuchów są jakieś nieproporcjonale. WTF? Zastanawiam się faktycznie czy nie przejść na dietę... No i co z tą nieproporcjonalnością rozmiarówek? Mam za duży dół?

Jak Beyonce :P to chyba dobrze :P Murzynki mają taką figurę, Murzyniw ogole nie zwracają uwagi czy laska ma duże cycki, tylko patrzą, żeby d**a była duża :P A ta Twoja kolezanka to mi się wydaje, że chciała Ci dop*******ć, co oznacza, że ma kompleksy al;bo Ci czegoś zazdrości :P

Gość gość
LeśnySłodziaczek No może i chciała mi doj*bać. A co do murzynów to może i tak, ale Polacy chyba więcej patrzą na biust. Zresztą teraz w modzie są te wszystkie chudzinki bez bioder i wcięcia w talii.

Gość gość
mam to samo, na górze S, a spodnie 40 :D Mam duże biodra, nic z tym nie zrobię, bo mam taką budowę. Wystarczy dobrać dobry krój i jest OK

Gość gość
a ja na odwrót :D góra 40 (biust 75 F) a dół 38 i czasem szlag mnie trafia jak bluzki czy kiecki mi się w cyckach nie mieszczą, a jak się mieszczą to wiszą na dole