Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O Boze chyba jestem w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Kochalam sie z narzeczonym w piatek (on skonczyl we mnie bez zabespieczenia) w sobote wieczorem/ niedziele rano planowo powinnam dostac okres-- miesiaczki mam regularne cykl 28,29 dni okresu nie mam do teraz a jest juz poniedzialek wiec teoretycznie okres powinnam dostac dwa dni temu. Oszaleje ciagle chodze do toalety i sprawdzam czy jest , dziewczyny jakie jest prawdopodobienstwo , ze to ciaza ????

Gość gość
Nie wiem, planujemy dziecko .....ale w marcu mamy slub wszystko zaklepane, mam juz sukienke itd. pozniej planowalismy przez jakis miesiac zwiedzic troche swiata w tym kierunku tez juz wszystko zaplanowane To bylo takie nasze marzenie ten wyjazd slub a pozniej dzisius O MAtko a myslisz, ze to ciaza ?

Gość gość
Bylam pewna, ze dzien przed okresem ciazy nie bedzie

Gość 0 Terenia 0
To dlaczego debilko, nie zabezpieczacie się i jeszcze on ci się spuszcza do środka, normalni jesteście? Teraz będziesz miała spieprzony wieczór panieński, ślub, wesele i nici ze zwiedzania świata 😴

Gość gość
idz yebnij baranka, w ciazy na 100% nie jestes

Gość gość
kochana wyluzuj nie jestes w ciąży!! tylko sama się nakręcasz

Gość 0 Terenia 0
Jak się ma plany na najbliższy czas to jak można być tak nieodpowiedzialnym, nie rozumiem tego :O Nie stać cię na pigułki anty? Chłoptasiowi nie wygodnie w gumce? 🖐️

Gość 0 Terenia 0
*niewygodnie 🖐️

Gość gość
Nie jesteś w ciąży, chyba że jesteś jakimś wybrykiem natury i owulację masz prze miesiączką,ale to mało realne!

Gość gość
seks przed okresem? małe szanse na zajście w ciąże, przecież kobieta jest płodna tylko z 7 dni w miesiącu + z 2-3 dni szansy że plemniki przeżyją do dni płodnych ale to przed nimi a nie po przed miesiączką.

Gość gość
Stac mnie, ale ..zapewne zaraz zostane tutaj wysmiana przekonania nie pozwalaja nam na stosowanie tabletek ( i dodam jednoczesnie , ze nie jestesmy katolikami :-) ) tak wiem, ze to bylo nieodpowiedzialne, ale czasami tak wlasnie jest kochamy sie i tak wyszlo, coz moge wiecej powiedziec, jestesmy razem 6 lat i nigdy nie mialam sytuacji w ktorej bylo prawdopodobienstwo ciazy, a czy wy zawsze w kazdej chwili dzialacie wg. planu i zawsze wszystko macie przemyslane w 100% ? Nie urywam, ze ciagle mam nadzieje ze nie jestem w ciazy

Gość gość
a ty masz 15 lat, że takie głupoty wymyślasz? 2 dni spóźnienia miesiączki, seks 3 dni temu a ty w ciąży??? Dorośnij :(

Gość 0 Terenia 0
To stosujcie gumki albo załóż spiralkę bez zawartości hormonów, bo to zapewne w tych przekonaniach o hormony właśnie chodzi 😴

Gość gość
na tak krotko przed okresem NIE MOZNA zajsc w ciaze bo sa to dni ABSOLUTNIE nieplodne.

Gość gość
Bo mi sie okres nie spoznia i narzeczony tez nie konczy we mnie poniewaz uwazamy,, teraz tak bylo i okresu brak wiec logiczne, ze to powiazalam no i byc moze panikuje

Gość gość
Tak i dlatego sobie pozwolilismy - bo nieplodne mam nadzieje ze ta pewnosc nas nie zgubila, brzuch mnie boli ale juz nie wiem czy z nerwow czy na okres

Gość guestttt
na pewno nie jesteś po okresie to co innego ale tak krótko przed na bank nie po prostu spóźnia Ci sie, bo uprawialaś sex

Gość gość
Boga w to nie mieszaj:o ciała dałaś i tyle.

Gość 0 Terenia 0
Może zarodek ci się zagnieżdża :)

Gość gość
Oj mam nadzieje ze jest jak piszesz, pisze o tej ciazy i czuje sie jakos obok tego jakbym nie pisala o sobie, mam nadzieje ze to falszywy alarm

Gość gość
To o zarodku dobre nawet sie usmiechnelam, choc to smiech przez łzy oj dalam ciała dałam./..

Gość gość
Chyba dzis nie zasne z nerwow

Gość gość
mało prawdopodobne, schizujesz i dlatego Ci się spóźnia,

Gość gość
Jesli sie uda i nie bede w ciazy to sie nie dam tknac az do slubu, zwariuje chyba jak pomysle o slubie to mi slabo w marcu moze byc 7 miesiac :-(

Gość 0 Terenia 0
Ja pie.rdole, a zamiast odganiać od siebie faceta nie lepiej po prostu się zabezpieczać? Aż tak ciężko?

Gość gość
Brzuch mnie boli ale piersi nie a zwykle bola, znow bylam W lazience i nic

Gość gość
Nadal nic :-(

Gość gość
uspokój się na 100% nie jesteś w ciąży, to psychika tak działa. Idz pobiegaj zrob 50 brzuszków napij się czerwonego wina i weź gorącą kąpiel odstresujesz się a jutro najpóźniej będzie @ :-)))

Gość gość
Dziekuje, postaram sie dzis uspokoic i poczekac do jutra mam kilka spraw do zalatwienia wiec moze zapomne na chwile