Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak bardzo na siłe chce być z kimś

Polecane posty

Gość gość

że w rezultacie jestem sama... Tak, to jest moje marzenie być w związku, mogłabym już nawet być czyjąś żoną.. o niczym innym tak nie marze jak mieć druga połówkę Łapie się na tym, że patrze z zazdrością na koleżanki, które mają facetów, albo które kogoś poznają Problemem nie jest to, że jestem brzydka, jestem atrakcyjna i oglądają się za mną faceci, zabiegają ale Ci co zabiegają mnie kompletnie nie interesują ( zarówno z wyglądu jak i charakteru) Interesuja się mną również Ci, którzy mi się podobają, prawia komplementy, ale nie wiem gdzie leży problem, czy za szybko im się nudze? trafiam na niestałych w uczuciach, może za bardzo chce na siłe ( chociaż nie uważam, żebym się narzucała, np. czekam, aż pierwsi napiszą, czasem napisze ja pierwsza)

Gość gość
przez te ciągłe porażki czuje się nie wartościowym człowiekiem ...

Gość meble Bodzio
na sile to sie gwozdzie wbija albo chalupe noca ogrzewa :classic_cool:

Gość gość
ale każdy potrzebuje przecież czułości i miłości, kiedyś wystrzegałam się związku, wiele lat byłam sama a teraz od 2 bardzo swiadomie tego chce i nic mi nie wychodzi

Gość hm_Hm_hM_HM
jesteś średnio ładna i średnio inteligentna i to jest problem

Gość gość
mam podobnie, jak juz zaczyna sie dluzsze spotykanie chyba zbyt szybko okazujemy zaangazowanie

Gość gość
owszem uroda kwestia gustu, ale nie uważam, żebym była mało czy średnio inteligenta, skończyłam ciężkie i wymagające logicznego myślenia studia, można ze mną porozmawiać na różne tematy

Gość gość
też właśnie myśle, że okazuje zaangażowanie, albo za bardzo przeżywam porażki ( mam tak od zawsze w każdej dziedzinie życia ) ale nie wchodzę mężczyzną na głowę, tego na pewno nie robię, czekam na ich inicjatywę, pierwszy krok, nie wydzwaniam non stop, nie wypisuje

Gość gość
nie wazne ze czekasz z kontaktem na jego ruch idt, bo pozniej gdy zaczynaja sie juz takie spotykania bardziej na luzie (juz nie takie oficjalne randki) zbyt szybko okazujesz ze to juz taki etap "po randkowy", oni to wyczywaja i ..nie wiem ale dystansuja sie, sama wiem po sobie.

Gość gość
a co do urody to nawet te brzydkie mają faceta:P, jakbym była nieładna to bym tu nie pisała, bo bym znała odpowiedź na pytanie czemu mi nie wychodzi