Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaliyaah

podnieca mnie wizja mojego faceta z inną kobietą

Polecane posty

Gość Aaliyaah

Mam 24 lata, jestem szczupła i atrakcyjna a podnieca mnie jak sobie wyobrażam mojego z mega fajną laską, brunetką z dużym(ale nie za dużym) biustem, wcięciem w talii i sporym, kształtnym i jędrnym tyłeczkiem, koniecznie 170cm i wzwyż wzrostu....a najbardziej marzy mi się trójkąt albo scena jak on ją bierze a ja się masturbuję...też tak macie dziewczyny?

Gość gosc z południa
Moja zona ma takie same fantazje, że ja z inną..... Z tego co juz zdązyłem sie dowiedzieć to jest dosyć rzadka przypadłość że kobieta czerpie przyjemność ze zdrad męża. Czesciej zdarza sie to facetom, ich jest zdecydowanie więcej tych ktorzy by chcieli by ich żony zdradzały

Gość gość
miałem taką kumpele co tez miała takie ciągoty, ale nie wiem co u niej, wiem ze nadal są razem

Gość nataskaaaa
ja tak mam zaczeło się od dnia kiedy pierwszy raz zaprosiłam kobiete do nas na sex sama to zorganizowałam sama ja znalazłam oczywiscie wczesniej rozmawialismy o tym ale to byla niepsodzianka od tamtej pory podnieca mnei tylko mysl o tym jak on jest z inna ,mam zdjecia i filmiki z tego spotkania uwielbiam je ogladac widok poprostu nieziemski nigdy wczesniej bym nie pomyslała ze to moze mnie podniecic