Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak uczuc ludzkich

Polecane posty

Gość gość

Co myslicie o kobietach ,ktore wiaza sie z facetami majacymi juz dziecko?Ktore widza i wiedza ,ze nie zajmuje sie swoim dzieckiem Mowia ,ze sa szczesliwe z takim czlowiekiem.Ja nie moge zrozumiec takich kobiet i mysle ,ze tez sa w duzym stopniu winne choc uwazam ,ze facet jest winny najbardziej,ale zeby taka kobieta troche byla bardziej ludzka to zwrocila by takiemu baranowi uwage lub go zostawila bo jej moze zrobic to samo i ja zostawi.Dlaczego taka baba nie moze zrozumiec ,ze cierpi dziecko?Straszne sa teraz kobiety,czy nie mam racji?

Gość gość
nikt sie nie wypowie teraz to takie czeste zachowanie polskich kobiet?

A dlaczego niby dziecko cierpi? Czyli jak się rozejdziesz z mężem/żoną to już nigdy nie możesz stworzyć z nikim związek? Wtf?!

Gość gość
Ja gdybym sie zwiazala z dzieciatym to bym pokochala jego dzieci ;)

Gość gość
to nie wiesz dlaczego cierpi dziecko?tatus kocha nowa panienkie ,a zapomnial o dziecku ?Tu nie chodzi o byla zone tylko wlasnie o jego nieodpowiedzialnosc ,a kobiety tego nie widza i nie mysla o przyszlosci z takim czlowiekiem.

Gość gość
popieram autorkę 🖐️ skoro potrafi olać własne dziecko to nic dobrego o nim nie świadczy. Z DALA OD TAKICH! Co innego gdy ma z dzieckiem nadal kontakt i chce Go mieć. Skoro własnego dziecka nie potrafi pokochać, to jak może umieć kochać kogoś obcego?

Przepraszam bardzo, ale miłość do kobiety wyklucza miłość do dziecka? Uważasz, że jak się wchodzi w nowy związek to nie automatycznie zapomina się o swoich dzieciach? Masz jakieś dziwne pojęcie świata. Moja mama po rozwodzie związała się z innym mężczyzną - moim ojczymem. Jakoś nigdy nie czułam się zapomniana przez nią. Każdy ma prawo do szczęścia i ja to rozumiałam (pomimo że byłam dzieckiem) i akceptowałam. Różnicy w miłości nie czułam.

Gość hhwthgwetg
Niektóre kobiety chcą udowodnić sobie że dla nich mężczyzna "się zmieni", będzie inny niż dla byłej, bo są lepsze. Ot, takie dziecinne widzenie świata. Choć tak z drugiej strony wiele zależy od tego dlaczego mężczyzna nie widuje swojego dziecka... Ja na przykład jestem już dziesięć lat z mężczyzną, który nie ma kontaktu ze swoim pierwszym dzieckiem, i wychowujemy razem czteroletnią córkę. Dla niej jest bardzo dobrym ojcem. Bywa więc i tak.

Gość gość
hhwthgwetg dlaczego nie ma kontaktu? Mi by serce peklo...

Gość gość
Ale twoja mama cie nie odrzucila ,ale wielu facetow zapomina calkiem o dziecku trudno nawet wyciagnac alimenty .I o tym wiedza takie kobiety Czy one sa w porzadku?Na co one licza ,ze dla jej dziecka to bedzie dobry?

Gość hhwthgwetg
Jako komu pękłoby ci serce? Dlaczego nie ma kontaktu? Za dużo wyjaśniać, on wini matkę dziecka i jej rodzinę, ja uważam że wina jest co najmniej tak samo jego. Nie udaje mi się zmienić na jego stanowiska choć czasem coś jeszcze przybąkuję ale w końcu sobie odpuszczę.

Cóż, jeśli ktoś zapomina o swoim dziecku to tylko o nim nie najlepiej świadczy. Nie wiem dlaczego oceniasz tutaj kobietę. Przecież to nie ona zapomina tylko kwestia dotyczy faceta i jego wyboru, jego nieodpowiedzialności. Kobiet nie oceniam, ich sprawa, ich wybór partnera. To nie one mają zobowiązania tylko facet, bo to jego dziecko.