Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W lipcu zrobiłam leczo z cukini otorzyłam teraz

Polecane posty

Gość gość

w niektórych słoikach jest niewielki biały nalot na ściankach, (nie pleśń!) spróbowałam te które go nie mają i leczo jest kwaśne i smakuje jak woda mineralna gazowana? co jest nie tak? moge to jeśc bo juz zjadam 2 słoik?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość julka19xx
nie jedz tego, to dawno już sfermentowało, wydziela się dwutlenek węgla.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
o choooj... zjadlam juz 2 słoiki.. ide żygac, albo bedzie sraka jutro

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
i jeszcze popiłam kawą inką z mlekiem :(...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
co mam teraz zrobić ? :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zjedz 3 łyżki powideł śliwkowych

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
\ z czego ugotowałaś cukinie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie ma , mogę zjeść 3 śliwki.. ale nie zerwę ich z drzewa bo ciemno i wiszą wysoko..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jak z czego? własną , z grządki usmażyłam z cebulą, papryką, fasolka, ananas, kiełbasa, przecier.. i konserwowałam 15-20 min

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
prosto z grządki? a skąd sie tam wzieła? kosmici podrzucili? też bym chciała zrobic leczo, mam juz papryke, pieprz, olej, jablko, ogorek, tylko cukini mi brak, na allegro nie ma ;/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
z grządki to chyba jasne że zasadziliśmy, już od paru lat mamy nasiona

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja tam nie wiem, wygląda ze jaja sobie robisz, ale cebula smażona w słoikach długo nie poleży. Od lipca miało prawo się zebździć. Jak żeś to jadła? Fuj.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zakonserowane było :( to jest przepis o cukini do słoika normalnie na zimę... robiłam w tamtym roku i stalo ponad pol roku i dobre bylo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no cóż zdarza się, musiało się powietrze dostać.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
to nie nadaje się do jedzenia?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
sfermentowane i spleśniałe leczo chcesz jeśc? Lubisz bóle brzucha i inne sedesowe sensacje?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
czytaj uważnie! to białe to nie pleśń i było w innych słoikach, nie w tych które jadłam!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
O żeesz kurrna, pleśń, czy nie, to z pewnością nie nadawało się do jedzenia! Chcesz to sobie to zeżryj i się obsraj i orzygaj. Po hooj tu piszesz jak ci ludzie doradzają i odradzają a ty jeszcze skaczesz, a nażryj się tego spleśniałego lecza bo szkoda wyrzucić, co za ciemnota.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
wielce urażony gościu, gdy ci się zwróci uwagę bo nie doczytasz! nie znasz się to się wypowiedz.............piszę że to nie pleśń to czytaj jak masz zamiar się wypowiedzieć! a szkoda wyrzucic bo drogie!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×