Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu zycie musi byc takim cierpieniem

Polecane posty

Gość gość

;/ pieklem na ziemi

Gość RemS
"Życie to droga prowadząca przez ból i cierpienie podczas, której tylko nieliczni mijają radość, szczęście, miłość" RemS

Gość wiedzmaa
nie musi,zależy jakimi idziesz drogami

Gość gość
przeżyj walenie w odbyt bez wazeliny to dopiero odkryjesz co to cierpienie

Gość anielka1992
zycie daje w d*pe przekonalam sie o tym nie raz ale zyje chociaz mialam rozne mysli nie ma co dawac za wygrana inni maja gorzej o tym warto pamietac

Gość gość
nie obchodza mnie inni

Gość gość
nas tez nie obchodzisz

Gość gość
Życie musi być cierpieniem, zwłaszcza dla kobiety, bo zakonnice modlą się, żebyś jak najwięcej cierpiała i pozostała samotna, a czarownice z kafeterii i fanatycy religijni cię przeklinają.

Gość gość
alez jestes popiepszona egoistka :(

nasze zycie to nasze wybory i decyzje :) sami sobie tworzymy piekło na ziemi i sami mozemy stworzyć tu Raj :P wybór należy tylko do nas samych 🖐️

Gość gość
nie na wszystko mamy wpływ w swoim życiu i głupcem jest ten, który mówi, że od ciebie zależy wszystko i możesz stworzyć sobie raj na ziemi, to brednie powiedz to dziecku, które urodziło się w patologicznej rodzinie, któremu nikt dobry nie podał ręki, które nie zna innego życia niż to piekło, które zgotowali mu ci, którzy powinni go kochać

Gość gość
A ja jestem nieudacznicą :( straszną. Powiedzcie, czemu mi tak bardzo na niczym nie zależy? Przecież to moje zycia.. a pieprze wszystko. dosłownie wszystko. kompletnie mi wszystko zwisa:/

Gość gość
To zacznij myslec pozytywnie i zabierz sie od siebie...moze masz niska samoocene,skorzystaj z porad psychologa albo z porady dobrej madrej przyjaciolki!Mysl przede wszystkim pozytywnie!

Gość gość
trudno jest mi myśleć pozytywnie.. mam wrażenie, ze tyle rzeczy już zepsułam,tyle głupot zrobiłam że teraz tylko siąśc i płakać.. no i siedze..

Gość gość
a mnie zycie spieprzyli ludzie pełni zawiści, jak jedna baba co się tu ugania po forum. Aż niewiarygodne, że można tak kogoś nienawidzić bez powodu. Nic jej nie zrobiłam.

Gość gość
gosciu h 8.24 mnie okradla siostrzenica ze zludzen ,ze nie warto byc dobrym czlowiekiem i pomagac...ogreabila mnie,napuscila policje,a teraz straszy sadem,ze zaklucam jej spokoj....bo pytam jej tylko ,kiedy ma zamiar oddac mi kase........straszy mnie jeszcze Urzedem Skarbowym i jak tu wierzyc w ludzi.....!!

Gość gość
do goscia z godz 8.40 sorki!

"To dziś jest dzień, ostatni dzień, haha a za razem pierwszy dzień reszty życia Twojego" :D Siedzisz i płaczesz. Zastanów się, czy chcesz żeby jutro było podobnie. Przestań się nad sobą użalać. To Twoje życie, weź za nie odpowiedzialność. Rusz d**ę.

Gość gość
czasami nic już nie można zrobić a ruszanie d**ą nie pomoże, wbrew twojemu doświadczeniu, wredna i tępa Magdo.

Gość gość
wiesz przypominasz mi pewna autorke od "samobujstwa" pomagalam ci przez to przechodzic zebys sie nie poddawala..a ty zes mnie gnoila ty wredna malpo @ te same odzywki ty sobie zarty robisz,szkoda na ciebie czasu ..........@

No to wyj i włosy rwij, aż będziesz łysa. Użalanie się na sobą prowadzi donikąd. Skoro nie potrafisz nic z siebie wykrzesać, czekaj na Boską interwencję:)

Gość gość
A co jeśli człowieka zżera wstyd i poczucie winy i ciągle popełnia te same błędy? Ja już wpadłam w błędne koło.. nie robie nic bo narobilam tyle głupot, że teraz wstyd.. no, a że wstyd to nie bede nic robic.. i masakra..

Gość gość
W poczucie winy to wpędzają nas wredni ludzie, pozbądź się go, sraj na nich, to tylko małe zawistne oślizłe glisty, które jednak nie mogą ci nic zrobić.

Gość gość
W poczucie winy to wpędzają nas wredni ludzie, pozbądź się go, sraj na nich, to tylko małe zawistne oślizłe glisty, które jednak nie mogą ci nic zrobić.

Gość gość
Ja sama siebie wpędzam:( Uważam, że na nic już nie zasługuje.. Ciągle popełniam te same blędy :/ Na niczym mi nie zalezy..

Gość X Miras
Przyjdź do mnie na plebanie to cię pocieszę.