Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o moich nogach

Polecane posty

Gość gość

wreszcie schudlam i nogi mi sie wyjatkowo podobaja,bo gore mam za chuda ( figura typu grube uda, chuda klata i brzuch) i nie zycze sbie komentowania moich butow,bo broni je sam fakt,ze sa one do popierdaania,a kosztowaly 200 euo :classic_cool: zreszta mam trzy pary w roznych koloroach :D http://imageshack.us/photo/my-images/802/wglg.jpg/

Gość gość
nie lubię takich patyków

Gość gość
Piszczele

Gość gość
wlasnie nie sa patykowate, w porownaniu do reszty cialag wygladaja na ,zdrowe' musialam schudnac calkowicie z gory,zeby mi te uda chociaz troche wyszczuplaly. typ figury ktory mam jest chyba najbardziej znienawidzony przeze mnie

Gość gość
Myślę, że 3-5 kg temu wyglądałas zdecydowanie bardziej kobieco

Gość gość
brzydka fota, nogi jak u bociana nie tylko ze względu na kolor :)

Gość gość
no wlasnie lydki wygladaja tu na szczuolejsze niz w rzeczywistosci, uda sa takie same. nie mam lustra duzego jeszcze w mieszkaniu, a iphonem inczej nie umiem nog objac

Gość gość
te buty wygladaja wrecz karykaturalnie do tych chudych nog

Gość viceklita
i co chcesz teraz zrobić z tymi nogami , w galarecie podać gościom na obiad ?

Gość gość
brzydko, za chudo

Gość gość
zawsze chcialam miec chude nogi, podobno mialam 8 kg temu tez,ale nieto nie bylo to,a teraz powoli sie zblizam do takich jakie chcialam :) dobrze ze w koncu z tych nog zlecialo.

Gość gość
w ogole to mi sie wydaje ze nogi nigdy nie sa za chude u kobiety, im chudsze tym lepsze i dluzsze sie wydaja, co innego brzuch czy rece bo mam jak z oswiecimia ale nogi anorektyczki maja wspaniale

Gość gość
Są delikatnie za szczupłe jak na mój gust no ale długości to Ci zazdroszczę kochana! Poza tym muszą świetnie wyglądać w bikersach i mini! Buziaki

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A jak odchudzilas te nogi, napisz, proszeeeeeeeeeee!!! :)

Gość gość
po prostu dieta 500 kcl, zadnych cwiczen ani nic.

Gość gość
jestem bulimiczka,wiec czasem zdarzalo mi sie miec napad i zwymiotowac,ale wymiotowalam bardzocdokladnie ze tak powiem,wiec w 500 kcl sie zamykalam mysle

Gość gość
mam 171 cm wiec nogi calkiem dlugie, ale jak sa chudsze to wygladaja na dluzsze. u kazdego chyba to tak dziala :)

Gość xyzxyzyxyzyxyzyxyzyx
dieta 500kcla?? no to musisz miec niezly stosunek miesni do tluszczu teraz, znaczy, jak tylko zaczniesz jesc, utyjesz w mgnieniu oka

Gość gość
wyglądają jak patyki wbite w d**ę, JA tam wolę gdy kobieta wygląda jak kobieta.

Gość gość
lady love twoje baleronki troche sa grubsze,wiec mi nie zalezy :D dkaczego ludzie skupiaja sie tumprzewaznie na tym , zeby postraszyc kogos przytyciem? mam zaburzenia odzywiania od lat, moj metabolizm jest do d**y, poza tym nie wydaje mi sie,zebym zaczela jesc normalnie,albo bede na 500 kcl albo bede rzygac,wiec raczej nie grozi mi przytycie,bo sie panicznie tego boje

Gość gość
wstretne

Gość gość
lii tam, ogolnie jestem ladna, mam dbre ciuchy i kazdy facet, ktorego chce jest moj. a ze za chuda,to slysze tylko od kobiet :) grubszych ode mnie i brzydkich albo chociaz przecietnych facetow,ktorzy wiedza,ze na nich nie spojrze

Gość gość
krotkie i krzywe

Gość gość
ludzie nie skupiaja sie na stradzeniu przytyciem, lecz przedstawiaja po prostu ogolnie znane fakty z zakresu zywienia czlowieka, kolezanko

Gość gość
na zywieniu czlowieka znam sie lepiej niz wiekszosc ludzi, mimo ze mam 19 lat. choruje na zaburzenia odzywiania od 5lat, tylko nigdy nie udawalo mi sie 'wrocic' do anoreksji, bulimia jest latwiejsza,ze tak sie wyraze. a teraz w miare kontroluje sie z kaloriami i powoli wracam do dawnej figury (w zasadzie nigdy nie przekroczylam granicy 55 kg, ale pwyzej 50 kg czuje sie grubo i zle.

oj tam, grubsze czy nie, Ty dodalas d*piate zdjecie robione od gory.. Twje nogi wygladaja na krzywe i maja dziure, nie wiem.. pewnie to wszystko wina tego wlasnie d*piatego zdjecia ;)

Gość gość
to ze sie nogi nie lacza w udach,to normalna sytuacja u kazdej szczuplej kobiety. ale jak ty siebie podejrzewasz o anoreksje majac calkiem porzadne udzisko to o czym tu mowic :classic_cool: