Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmęczona psychiczni

Polecane posty

Gość gość

Co mam zrobic prosze o rade jestem z chlopakiem 9 miesiecy prawde piszacna poczatku nie bylam swieta poniewaz rozne klotnie robilam ale sie zmienilam naprawde w tym problem ze czuje ze moj chlopak wykancza mnie do reszty psychicznie..... tznma pretesje ze mu nie ufam do konca ja mu tlumacze zeprzed nim mialam zwiazekktory chlopak. Mnie naprawde ostro zranil i trudno mi zebym komus znow zaufala a on zawsze na to zetonie moze trwac tak dlugoi ze porownuje go do bylego chociaz tak nie jest, jak jest wkurzony wszystko idzie na mnie a jak zaczynam mu mowic czemu tak. Robi to zaczyna gadac ze po co tyram klotnie itd czesto gada ze niedlugo chyba sie skonczy (umrze) z tego wszystkiego i sie smieje jak cos zrobi i tak udaje ze sie nic nie stalo zamiast chowac dume w kieszen on utrzymuje to ze jest "swiety"zwasze onma racje it nawet jak mnie popchnie niechcacy to nie powie przepraszam a na dodatek bedziemi wmawiac ze nic nie zrobil ja go kocham ale juz nie wiem zryl mi juz tak wprost piszac glowe

Gość gość
daj sobie z nim spokój