Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś prawdziwych przyjaciół już nie ma

Polecane posty

Gość gość

zostało tylko "no,cześć" i "aha" i nawet uśmiechu brak

Gość gość
prawda, ale czym jest przyjaźń trudna, jak milość im starsi jesteśmy tym trudniej o nia dbać

Gość gość
nie ma przyjaźni, a w miłość nie wierzę

Gość gość
Moich kumpli całe szczęście interesuję moje życie i aha nie wystarczy, wiedzą nawet jak leci w życiu mojemu psu! Ich psy także dobrze żyją o ile nie zostaną zamknięte w klatce bo rozkopały podwórko czy coś.

Gość gość
ludziom ciężko znaleźć czas na ukochana osobe dzieci ciagle trzeba zapieprzac co dopiero przyjaciele

Gość gość
Bo ludzie wyobrażają sobie pierdoły o przyjaźni, ja jestem zadowolona, że mam z kim piwo pić i na wycieczki jeździć i w szpitalu mnie odwiedzili i mogę coś do nich napisać, opowiedzieć dowcip i takie tam, a nie pierdoły o bezinteresownym oddaniu przyjaciela, no sory ale każdy ma swoje życie i nie może wspierać "wiecznie".

Gość gość
oststni kumpel to sie na mnie obraził bo jak był mocno pijany to go w********m w pupe. rano jak sie kapnął to się wściekł.

Gość gość
" mam z kim piwo pić i na wycieczki jeździć i w szpitalu mnie odwiedzili i mogę coś do nich napisać, opowiedzieć dowcip i takie tam," xXX mieć chociażby to :(( każdy sie d**ą odwraca i odzywa tylko jak cos potrzebuje