Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana mmmmmmmmmm

Zakochalam sie na zaboj w zonatym

Polecane posty

Gość gość
Facet ma z ciebie niezłą polewkę,skoro zlikwidowałaś profil po poznaniu jego.Dajesz mu poczuć jak bardzo się zamotałaś i nie oszukuj siebie,że chcesz tylko romansu.Będziesz się z tego "lizać"długo, oj długo.

Gość Zakochana mmmmmmmmmmmm
Speechless, ja nie chce nikogo szukac, nie chce zwiazkow, wlasnie odeszlam od faceta toksyka i daje sobie conajmniej pare lat zeby byc sama. Facet do szczescia mi nie jest potrzebny, chce sie skupic na sobie. No ale poznalam D. i jest zayebiscie!! Chce sie zabawic, wlasnie brakowalo mi zeby poczuc ten dreszczyk emocji.

Gość gość
Zabawisz się, a przy okazji się bujniesz. Taka prawda

Gość gość
Miałam podobny przypadek, tylko że nie z żonatym a z rozwodnikiem. Dawno odszedł od żony i jest po rozwodzie. Kilka miłych spotkań, bez zbliżeń i wystarczyło. Dziś jak na to patrzę dziękuję Bogu, że na znajomości się skończyło w odpowiedniej chwili.

Gość gość
gdyby na zabawie Ci zależało to zlewałabyś to a nie pisała na forum:P <3

Gość xmadzix
ale tu jest kino:D ta love Ci bokami wyjdzie autorko.

Gość sex na do widzenia
durna jesteś autorko, przykro mi. Żegnam i powodzenia:)

Gość gość
jestes zerem i nie dlugo odczujesz to dosadnie

Gość gość 36
a ja autorkę rozumiem, sama przez 3 lata miałam romans z żonatym, kochałam go bardzo, on mi mówił, ze też kocha, rozwiódł się z żoną i ze mną zerwał wszelkie kontakty, zostałam z mężem, z którym dawno nic mnie nie łączyło, a teraz ja jestem po rozwodzie, i choć minęły już 3 lata, od naszego ostatniego spotkania, nie zapomniałam...ale niczego nie żałuję...

Kochani, on ze swoja zona sa juz razem 23 lata i gdyby byl jakims chamem czy nie dobry to na pewno nie byliby tak dlugo razem. On jest kochany. Nie mowi zle o niej. Po prostu powiedzial, ze nic ich nie laczy, ona mu sie nie podoba, jest otyla. Powiedzial mi, ze przez caly okres bycia z nia, tylko raz sie calowal z inna. Wierze mu, bo nie wyglada na takiego, ktory by zdradzal. Jest moim zupelnym przeciwienstwem - spokojny, opanowany, zrownowazony, powazny. Nie chcial seksu ode mnie ani sie calowac na pierwszym, drugim spotkaniu. Nawet wtedy gdy do mnie przyjechal do niczego nie doszlo oprocz pocalunkow i przytulanek.

Gość gość
Ty poyebana jeste czy to prowo? alowal sie raz z inna, calowal sie teraz tez z Toba wiec zdradzil zone juz 2 razy ! I co ma i powiedziec, ze zona cacy, piekna, kochana? wtedy tak latwo gir bys przed nim nie rozlozyla.

Gość gość
Spadaj,dosyć tych tem.prowo,napisz książkę,a wy się nabierajcie, ha ha ha.

Gość gość
prowo jakiegos tepego kolesia pisane wszystko na jedno kopyto nie nabierajcie sie, nie kontynuujcie nie karmcie trolli ktorzy maja zryta psyche

Jejku, dajcie spokoj z tym prowo! Nie mozna normalnie porozmawiac??? Jestem kobieta, mam 30 lat i zupelnie powaznie pisze tu.

No i pierwsze zblizenie mamy za soba. Czyli oficjalnie i w praktyce zdradzil zone ze mna.

Gość gość
SPIEPRZAJ z tym glupim PRWOWO zboczzencu nikt w to nie wierzy nie odpiisywac palantowi zboczencowi napalencowi nie pisac

Gość snxdsjsjd
witaj przecztylam ten topic ja Cie rozumiem... Tylko nie traktuj tego powaznie, bo dla faceta jestes swieza nowa a jak on stwierdzi ze juz nie moze i powie ze koniec i znow bedziesz cierpiec?

Gość gość
ale jak NIE MOZE??

Gość gość
po pierwsze i najwazniejsze, zapamietaj na cale zycie, ze jesli facet zarzeka sie, ze nic go nie laczy z zona......., to pierwszy i najwazniejszy znak, zeby uciekac od niego, bo to brednie:), pa