Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pech to pech

Smierdzi mi z pochwy

Polecane posty

Gość Pech to pech

Mam 17 lat i niestety smierdzi mi z pochwy nie chce isc do ginekologa moze ktoras miala podobnie. Myje sie rano i wieczorem zmieniam bielizne. Od jakis 2 miesiecy wydobywa mi sie z pochwy biala wydzielina i strasznie smierdzi (nawet gdy sie umyje). Czytalam troche i nie wiem czy to moze byc grzybica pochwy czy rzesistek pochwowy. Strasznie sie wstydze bo chodze do szkoly a gdy tylko sie schyle strasznie smierdzi. Pomozcie

Gość gość
Na odległość nie jestem ci w stanie pomóc. Musiałabym powąchać.

Gość gość
Może miałaś rozwolnienie i trochę tego płynnego kału wlało ci się do pochwy i zrobiło się tam zakażenie. Dlatego teraz śmierdzi. Musisz być bardziej ostrożna podczas zrzucania stolca.

Gość Zenoklasz
Popryskaj sobie pochwę antyperspirantem. Na pewno pomoże.

Gość gość
Gęsta wydzielina o brzydkim zapachu może skazywać na grzybicę. Idź do lekarza, sama niewiele zdziałasz, a tylko wyrzucisz pieniadze w błoto na niepotrzebne leki. przechodziłam przez to, na maxa uciążliwa infekcja. od razu jak tylko zobaczyłam u siebie gęsty śluz i zaczerwienienie w miejscach intymnych to poszłam do lekarza. pamiętam że przepisał mi trioxal i było po problemie. nie wstydź się wizyty, w niektórych przypadkach porada lekarza jest konieczna.

Gość gość
nie czytaj debilnych wpisow tylko idż do ginekologa... trudno na odległośc cos doradzić...

Gość Bashmi
Biegiem do lekarza! Nie ma się czego wstydzić. To prawdopodobnie jakiś drobiazg, ale powikłania bywają bardzo poważne. Jeśli z jakichś względów nie możesz iść z mamą, to zabierz przyjaciółkę. I nie odwlekaj tego.

Gość gość
Kup sobie w aptece irygator, rumienak i piołun i wyokuj sobie irygacje pochwy wywarem z rumianku i piołunu, pomoże na bank, ale musiszy robic to systematycznie przez dość długi okres czasu.

Gość Bashmi
Co to za rada? Też jestem za naturalnymi metodami, ale nie bezmyślnie. To nie musi być grzybica, ale jakaś poważna infekcja bakteryjna i niezbędny antybiotyk. Domowe sposoby są świetne, ale gdy masz postawioną właściwą diagnozę.