Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna anna

Gdzie w październiku warto spędzić wakacje w Polsce

Polecane posty

Gość Joanna anna

Witajcie, tak się złożyło w tym roku, że muszę zaplanować odpoczynek w październiku i proszę o pomoc, gdzie najlepiej się wybrać? Zależałoby mi na pobycie w Polsce, raczej góry, bo nawet przy słabej pogodzie jest gdzie się wybrać. Zakopane to trochę oklepany kierunek, gdzie o tej porze diabeł nie nocuje:)?

Gość gość
Masz na imie Asia czy Ania ?

Gość gość
Bieszczady

Gość gość
Jastrzębia Góra

Gość gość
szklarska poreba - urocze miasteczko, sliczne gory, duzo szlakow i tez blisko do Czech (ze 2h do Pragi)

Gość gość
Koniecznie przyjedz w Bory Tucholskie,jest tu przepieknie,czysto,wokol pelno natury,lasy,grzyby,piekne miasteczka wokol jak Tuchola,Swiecie, Chojnice,Chelmno idt......i czyste powietrze!Zapraszamy!!!ja nigdy bym nie zamienila mojego miejsca zamieszkania

Gość Joanna anna
Dziękuję z sugestie, a jakieś konkretne miejscowości możecie polecić?

Gość gość
Bukowina Tatrzańska, Murzasichle, Poręba Żegoty

Gość gość
Np okolice Tucholi wejdz na agroturystyke bory Tucholskie,naprawde znajdziesz duzo propozycji i do tego za dobra kase i nigdzie tak nie wypoczniesz .uwierz mi!!!ŁONO NATURY TO JEST TO!!!!

Gość Joanna anna
A może pojechałby ze mną jakis mężczyzna? Aktualnie jestem sama i szczerze mówiąc brakuje mi seksu. W schronisku górskim jeszcze tego nie robiłam :)

Gość Joanna anna
To podszyw,mam sponsora

Gość Joanna anna
Nie jestem taka głupia aby płacić za wyjazdy w góry skoro mozna znaleźc bogatego frajera co to za mnie zrobi :)

Gość gość
mysle,ze 3 ostatnie komentarze to podszywy..nie widze podobienstwa i zwiazku z autorka!!bory tuchloskie

Gość Joanna anna
Taaak, zadać zwykłe pytanie, a stanie się pożywką dla osób mądrych inaczej, pozdrawiam normalnych :)

Gość gość
POZDRAWIAJA :D BORY TUCHOLSKIE

Gość gość
normalni pozdrawiają Asię

Gość gość
jeśli jesień to Bieszczady!!!jest przepięknie,byłam dwa lata temu pod koniec września.Z miejscowości polecam Ustrzyki Dolne lub Górne ale tam to już dzicz.

Gość Joanna anna
Ustrzyki Dolne to juz nie góry - kobieto madra inaczej :P Natomiast Górne to może kiedyś była dzicz, ale teraz jest już zupełnie inaczej :)

Gość gość
Raczej w górach!

Gość adela098
Ciągle niedoceniane są Karkonosze a to piękne góry z pięknymi krajobrazami, trasami narciarskimi i atrakcjami. http://www.rezydencjalawendowewzgorze.pl/ Nie można się tam nudzić a pobyt tam gwarantuje doskonały wypoczynek i mnóstwo niezapomnianych wrażeń.

Gość gość
Bukowina to dobryyy wybor, jesien jest w gorach bardzo ladna, szczególnie w tych nienajwyzszych, bylam tutaj www.dziubas.eu i wyjazdu nei zapomne nigdy!

Gość Geralt4
Zimą ciepłe, a latem fajnie chłodzące domki do wynajęcia mają – Na ogrodach w Falsztynie. Byłem tu już dwa razy z dzieciakami i polecam. Domki o wysokim standardzie, ale za to w dobrej cenie.

Gość gość
Bieszczady są obłędne, szczególnie jesienią :)

Gość gość
A ja polecę moje miasto - Zieloną Górę. Noclegi są tanie (pokój w hostelu dostaniecie już od 35 złotych), miasto żyje nocą, piwo jest tanie, atrakcji jest bardzo dużo. Dojazd do miasta też jest dobry (z Warszawy dostaniecie się i koleją i samochodem i samolotem za 89 złotych w sprint air).

Gość gośćula
bieszczady tylko bieszczady,jadę na wekend końcem września ,niestety na dłuzej jesienia nie moge bo mam dziecko w wieku szkolnym.

Gość gość
Nie tylko w październiku, ale w każdym miesiącu warto wybrać się do hotelu Wierchomla w rejonie Dwóch Dolin. Cudowne miejsce.

Gość gość
Dla mnie październik to polskie góry - już od lat. A jak polskie góry to mszana dolna lub wierchomla.

Gość gość
Mnie od kilku lat zimowe wakacje kojarzą się tylko z egzotycznymi wyjazdami z biurem http://www.newpoland.pl/ Byłam już m.in. na Seszelach, Madagaskarze Sri Lance i w Mauritiusie. Wszystkim polecam te miejsca.