Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mineralny

jaką pracę wybrać

Polecane posty

Gość mineralny

taka w której sa nadgodziny czasem 2 , czasem 1 szesc razy w tygodniu i ciągle popołudniowa zmiana bez mozliwosci urlopu lub zwykla praca 8 godzin dziennie od pn do pt na 2 zmiany i weekendy wolne ? Pierwsza płatna ok 2100 a druga za 1200. Dodam ,że obie prace na produkcji.

Gość gość
praca 8 godzinna lepiej brzmi. Jednak wszystko zależy czy potrzebujesz więcej pieniędzy???? wtedy ta druga wchodzi w grę;) jeśli wystarczy Ci 1200 to ok wybierz tą bardziej normalną;)

Gość mineralnyy
czekam na wiecej podpowiedzi

Gość ccs
zadna. ja wlasnie odrzucilam prace 8 godzin dziennie, za 2100 na reke bo to za malo. starczy na wynajem, dojazdy i zarcie, czyli na marna egzystencje. szukaj dalej

Gość gość
A ja wolę 1200- lepsze zdrowie niż zaharować się za choćby i 2 tysiące zł miesięcznie :o

Gość gość
dostaniesz 2 tysie, ale wypalisz sie po roku. Albo normalna praca za niestety 1200 albo pakuj sie gosciu i na zachód ;d ewentualnie porob troche za wieksza kase, zarob i wtedy wyjezdzaj.

Gość gość
Taką co da pieniądze i dużo wolnego czasu http://www.mazbux.com/?ref=wiadomix24 Polecam też buxa płacą w euro i płacą po 10eurocentów za kliknięcie w reklamę jest ich dużo dostępnych wypłaty są instant!

Gość gość
Zalezy...Jesli masz rodzine to bierz taka prace, ktora gwarantuje wolne weekendy. Jesli jestes sam - bierz ta, ktora daje wiecej kasy ;)

Gość gość
Czekaj, doczytalam, ze brak mozliwosci urlopu...Co to za praca? :O

Gość mineralnyyy
praca na umowe zlecenie. No niestety juz po 3 miesiacach jestem z lekka wypalony. Robiąc za 1200 przezylbym ale znów byłaby to zwykła egzystencja od 1go do 1go. Mieszkam z dziewczyna i ona tez narzeka,ze mam tylko 1 dzien wolny w tygodniu.

Gość mineralnyyy
up nikt wiecej sie nie wypowie ? nikt nie stal przed takim wyborem ?