Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiekszenie biustu tluszczem

Polecane posty

Gość gość

mam male piersi i chcialabym je powiekszyc tluszczem. tylko ze jestem bardzo drobna a slyszalam ze tluszcz musi byc moj. no i noze ktoraj z was juz je powiekszala w ten sposub? ile to kosztuje i czy to jest trwaly zabieg? i czy ten tluszcz mudi byc moj?

Gość gość
poszukaj w dziale "operacje plastyczne"

Gość gość
kosztuje, to bardzo dużo- podobnie co silikonowe protezy, a do tego efekt jest nietrwały. tłuszcz się wchłania, efekt znika i nikt ci nie zagwarantuje jak długo utrzyma się u ciebie. może po m-cu nie być sladu, a może się trzymać parę lat- nie wiadomo.

Gość gość
Bardzo dobre jest powiększanie piersi łojem ze świenek wietnamskich. Świnka wietnamska ma w 99,6 procentach takie samo DNA jak człowieka dlatego przeszczep nie zostaje odrzucony.

Gość gość
No właśnie ta metoda nie nadaje się dla szczupłych osób niestety. Przytyj troszkę, to i biust się powiększy. Albo rybki, albo akwarium.

Gość gjfsf gdh
no wlasnie nie moge przytyc. juz rok probuje. a jak juz przytuje to chudne szybko. podobno mam szybki metabolizm. znacie jakas jeszcze metode to nie chce implantow

Gość gość
nie ma niestety takich metod. Słyszałam, że to powiększanie biustu za pomocą tłuszczu nie przynosi rewelacyjnych efektów, raczej słabe i krótkotrwałe. Też mam mały biust i cóż, pogodziłam się z tym. Przytyć nie przytyję bo mialabym d*psko jak stodoła a piersi niewiele większe więc nie warto tyć dla biustu kosztem dużej nadwagi. Albo zaakceptuj siebie albo zbieraj na implanty.

Gość Inkachasia
Też czytałam tą stronę i informacje powiekszanie-piersi.com o możliwościach poprawienia wyglądu, kształtu piersi.

Gość gość
te laska jedź na wakacje za granicę po co ci to..i tak cię kiedys robaczki wpier..ą

odkąd powiekszyłam biust nie potrafie radzic innym nic innego niz "go for it" uwazam,ze jezeli ktos o czyms marzy/zle sie z czyms czuje...musi takie marzenie urzeczywistnic:) polecam niezdecydowanym, ale wkladkami

Gość ninkaaa86
Ja od ponad roku mam większy biust dzieki przeszczepowi własnego tłuszczu :) Metoda ta nazywa sie lipofiling, jest bardzo trwała i mniej inwazyjna niż implanty. Zabieg robiłam w Warszawie u dr Grzesiak. Mogę ją z czystym sumieniem polecić :)

Gość gość
wszystko co powinnaś wiedzieć na temat powiększania piesi tłuszczem znajdziesz tutaj www.dermed.pl/krakow/zabiegi/powiekszanie-piersi-i-posladkow/przeszczep-tluszczu-metoda-body-jet/ mnie też ta metoda bardzo kusi, bo piersi na pewno po nim będą wyglądać bardziej naturalnie

Gość Jola

Ja obawiałam się tego rodzaju zabiegów z racji, jednak już po samej konsultacji u dr Boligłowy wiedziałam, że jest to alternatywa bardzo fajna i zdecydowanie dla mnie - teraz nie żałuję- mam piękniejszy biust i zgrabniejsze ciało - dwa w jednym 🙂

Gość Janeczka

Miałam w zeszłym roku tego rodzaju zabieg i przyznam, że warto chociaż z czasem efekty zmniejszają się. Dr Pabiańczyk bardzo pomógł mi przejść rpzez cały proces, a dzięki wykorzystaniu mojego tłuszczu straciłam co nieco w innych obwodach. myślę że warto