Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama079

podziekowania dla gosci za przybycie na chrzciny

Polecane posty

Gość mama079
i to robie:D

Gość gość
a teraz będziesz pisać tu jako gość, prowo robi się po to, aby ludzie się kłócili, a oni ciebie wyśmiali, piątej klepki brak i k***sa skoro się nudzisz

Gość gość
a co dziwnego w chrzczeniu 2 latka? wiekszosc moich znajomych chrzciala dzieci jak juz chodzily, ale ja mieszkam w duzym miescie a u was na wsiach sa inne zywczaje 2 pary braly slub i jednoczesnie chrzcili dzieci ponad 2 letnie, ale wiesniary nie pojma tego

Gość gość
a nie mówiłam hahaha, znajdź sobie k***sa który cię zaspokoi, ulży ci, a przy okazji będziesz chociaż przez chwile podłączona do inteligencji

Gość gość
dla mnie to chore chrzcic 2 latka, ale kazdy robi jak chce, wazne aby do komunii poszedl z rowiesnikami, bo to juz potem chala...trzeba sie tlumaczyc

Gość gość
w podziekowaniu za przyjscie na chrzciny to sa przeciez pamiatki, taki malutki drobiazg np malutka figurka przedstawiajaca malutkie dziecko ktore ma zlozone raczki i patrzy w gore, a do niej przytwierdzona karteczka ze zdjeciem lub bez dziecka chrzczonego i imie dziecka oraz data chrztu, i to wystarczy moim zdaniem

Gość gość
Uwazam ze dziekowanie wierszykami jest wieśniackie,wystarczyloby powiedzieć dziekuje,uścisnąć reke czy ucalowac, nie dlugo bedziecie pisać wierszyki za to ze ktoś przyszedl do was na grila czy kawe,ogarnijcie sie.. Chcesz byc modna a zalatuje kiczem.. Co do pytania kiedy chcrzcic,ja chrzcilam syna gdy mial 9 miesięcy ale to dlatego ze mieszkamy w uk,a chcielismy chrzcić w pl,i wykorzystaliśmy fakt ze lecieliśmy na komunie do pl, ja mialam prawie 4 miesiące jak bylam chrzczona i to chyba najczęstszy wiek nuemowlaka

Gość gość
O mamo ale wy wszyscy jesteście tępi!!!

Gość gość
dlaczego? ty nie recytowałaś wierszyka dla gości na krzcinach dziecka?