Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marinika buba

do tych co nosili stały aparat na zęby

Polecane posty

Gość marinika buba

Zdjęlam aparat w czerwcu, teraz noszę ten zdjemowany kiedy tylko mogę oraz na noc, wiem ze trzeba tak ok. pół roku Wizytę kontrolną mialam wyznaczoną na wczoraj ale nie poszlam bo zaspałam :)) I tak sie w ogole zastanawiam Po co są teraz wizyty kontrolne za ktore oczywiscie muszę spacic skoro już nie podkeca drucików, zeby są na swoim miejscu itd? Naczytałam sie sporo ze mało kto chodzi juz pozniej na wizyty po zdjęciu stałego. Na czym polegaja teraz wizyty i za co sie płaci bo jak tylko za to żeby zajrzała mi w zęby i powiedziała ze jest ok to ja dziekuje bo sama mogę to zrobic sobie za darmo..

Gość gość
Dziwne. Ja nosiłam aparat i po jego zdjęciu nie musiałam chodzoć na żadne wizyty kontrolne. Nosiłam tak jak Ty ten zdejmowany aparat chyba gdzies ok. 1 roku. Mineło juz chyba z 10 lat odkąd zdjęłam aparat i zęby mam tak samo równe jak po zdjęciu aparatu.

Gość gość
chyba jesteś jakaś niedorobiona. wydałaś już tyle kasy i szkoda ci paru zł na samym końcu? raczej sama za darmo sobie nie podkręcisz tego wyjmowanego aparatu w razie potrzeby i nie ocenisz czy zęby się np nie zaczęły przesuwać