Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedziec dziewczynie zeby schudla

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, w skrócie mam taki problem że moja dziewczyna ostatnimi czasy się dość mocno roztyła i nie wiem co z tym zrobić. non stop pyta czy jest gruba, oczywiscie trudno powiedziec jej w twarz ze powinna cos z tym zrobic bo reakcje moga byc rozne od wybuchu wscieklosci do placzu pytanie jak delikatnie przekazac ze powinna nad soba popracowac? sam zaczalem cwiczyc na jej oczach w domu codziennie i zmieniam diete ale ona w tym kierunku nie robi ani kroku....

Gość gość
ile kilo ma za duzo?

Gość gość
nie wiem, to idzie jej w brzuch pośladki i ramiona, podejrzewam że wróciłoby wszystko do normy jakby zrzuciła jakieś 10k

Gość gość
to nie jest wcale gruba

Gość gość
trzeba ja dobrze r*****c a nie tylko mineta i mineta

Gość gość
Zapropnuj jej wspolne wyjscie na basen,na rowery,na spacer i dotego duzo seksu i wszystko wroci do normy:)

Gość gość
autorze jestes pustakiem i tyle, dawniej wszystkie kobiety mialy po 10 kilo wiecej niz teraz i byly zdrowsze, pewnie chcesz jakiegos wieszaka

Gość mazgajjj
aaaaaaaahaha pewnie odpisała kobieta co ma 50kg wiecej

Gość gość
Najlepiej powiedz wprost. Bedzie placz i histeria,ale jak nie zrobisz dosadnie to aluzje nie dotra. Moze ma problemy ze zdrowiem? ja mam chora tarczyce,hiperprolaktynemie tez, ogromne tendencje do tycia ale jak tylko mam 3kg za duzo to wypad na silownie i dbanie o siebie . Kiedys bylam otyla, w liceum, teraz jestem no nie chwalac sie laseczka i to dzieki ciezkiej pracy. Nie glupim dietom a rozsadnemu jedzeniu i cwiczeniom. Jak jej dasz akrnet na silownie to ona to oleje. Po prostu powiedz,ze bardzo ja kochasz,ale ostatnimi czasy sie bardzo zaniedbala

Gość gość
Ile ma wzrostu, ile wazy? Ma walki?

Gość gość
Przecież to nie żona, wymień na taką, która nie tyje.

Gość gość
dziękuję za odpowiedź. tak właśnie zrobię

Gość Tomus10cm
ja lubie takie puszyste

Gość gość
Powodzenia autorze;). Wymienic na taka co nie tyje...ale jakis madry napisal,jesli autor kocha ta dziewczyne. Moze ona nie zdaje sobie sprawy z tego,ze tyje albo,ze Tobie to przeszkadza. Mi dopiero w lo zaczelo przeszkadzac. Mialam duzo kolezanek,kumpli ale nigdy faceta na serio. Wazylam ponad 95kg, teraz waze 63 przy 175 mam fajne miesnie i jest ok. Zawsze mialam aldna buzie,ale glupi lebek,ze tak pozno zaczelam i sie doprowadzilam do takiego stanu. Jesli jej powiesz to napewno bedzie jej przykro,ale to jedyna droga. jezeli ona Ciebie szanuje to zacznie chudnac.

Gość gość
zacznij jeść zdrowo, szykuj jej kolację, zabiraj na basen. i schudnie chociaz nie bedzie wiedziała keidy

Gość gość
mazgajjj aaaaaaaahaha pewnie odpisała kobieta co ma 50kg wiecej ------------------------------------------------------------------ akurat mam niedowage ale moim zdaniem lepiej wygladaja ksztaltne kobiety

Gość sukawredna
poiedz jej jak najszybciej , ze ma schudnac . bo bedzie coraz gorzej, wkoncu przstaniesz z nia sypiac, bo bedzie cie obrzydzac. i nie słuchaj ze jestes putakiem, bo liczy sie wnetrze. estetyka jest bardzo wazna, jesli zwiazek ma trwac musi byc namietnosc****orzadanie. jesli tobie nie odpowiada to ze ona jest gruba, nie bedzie mowy o namietnosci i pożadaniu. bedziecie zyc ze soba jak brat i siostra . zrobi sie patologia z tego. obudz ja ze snu i powiedz jej jakie masz oczekiwania, masz do tego prawo pełne, po co masz ja oszukiwac , ze jest okej, jak nie jest

Gość gość
Wymień na taką co nie tyje.

Gość gość
"Wazylam ponad 95kg, teraz waze 63 przy 175 mam fajne miesnie i jest ok. " Wow super :) Gratuluje sily i samozaparcia :) Autorze , moze nie wprost ,ale jakos jej zasugeruj ,zeby schudla np.powiedz o jakiejs parze znajomych gdzie Oni sie dla siebie caly czas staraja byc atrakcyjni ;) miejmy nadzieje,ze da jej to do myslenia ,a jesli nie to musisz powiedziec jej to wprost ,ze fajnie by bylo gdyby zrzucila ze dwa kilo , no niestety ,ale nad zwiazkiem trzeba pracowac i starac sie byc caly czas atrakcyjnym/yjna dla drugiej polowki .

Gość gość
Mówiłeś jej komplementy jak była szczuplutka? Jeśli nie, to sam jesteś sobie winien, myśli, że ci wszystko jedno.

Gość gość
Szybko i po polsku, bo inaczej będziesz za niedługo wyprowadzał lochę, a nie wychodził z dziewczyną na spacer.

Gość gość
powiedz jej delikatnie, ale szczerze. powiedz, że ją kochasz, zależy Ci na niej i nie chcesz, żeby tyła dalej, bo to się przerodzi w poważne problemy ze zdrowiem, a łatwiej zrzucić teraz parę kilo niż za jakiś czas dużo więcej. powiedz, że chętnie będziesz z nią ćwiczył, np, chodził na basen, bo chcesz, żeby czuła wsparcie, chcesz też żeby była zdrowa i czuła się sama ze sobą dobrze, a skoro ciągle pyta, czy nie jest gruba, to chyba nie do końca podoba jej się to, jak wygląda. do tego jeszcze kup jej kwiatka albo zabierz na lekką kolacje, niech czuje, ze to prezent i szansa od Ciebie, a nie jakieś wyrzucanie. tylko bądź stanowczy. doprowadź temat do końca, uzyskaj od niej odpowiedź, co by chciała ćwiczyć i kiedy zaczynacie. i się tego trzymaj. i nie czekaj, serio. bo ona się przyzwyczai do tłuszczyku i coraz mniej będzie chciała się go pozbyć..

Gość gość
Powiedzenie wprost moze miec efekt : A) popadnie w depresje i zacznie plakac ,histeryzowac B) wezmie sie za siebie Czyli jest ryzyko ,ze bedzie to efekt A) ,z kobietami trzeba delikatnie na przyklad powiedz jej,ze chcialbys spedzac z nia wiecej czasu na jakims wspolnym hobby i zaproponuj bieganie ,plywanie czy co tam chcesz ,Ona poczuje sie kochana i zyskasz w jej oczach ,a przy okazji zniknie i tluszczyk :)