Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsze chrupki kukurydziane

Polecane posty

Gość gość

witajcie, kupiłam dzisiaj Małemu chrupki kukurydziane sante (nie zawierają glutenu) to będą jego pierwsze chrupki tego typu, jadł już herbatniki kacperki oraz biszkopty, wszystko mu podaje przez siatke (nie ma ząbków) jak myślicie mogę mu je podać?

Gość moja Zosia
jasne, moja tez je takie

Gość gość
pytam bo nie chce podawać tych pierwszych chrupek dla dzieci, bo jak dla mnie to wyłudzanie kasy :)

Gość gość
Ja dawalam po 6 miesiącu,tez jakieś bezglutenowe nie pamietam.ale mamy sie zajada i to byly zwykle dla dzieci,a nie jakieś specjalne dla nuemowlakow. Podajesz przez siatkę a jaki to sposób? Mojemu dawalam do raczki,obslinil zawsze wystarczajaco by mogl dziaselkami pomieluc

Gość gość
Chrupki przez siatke? Kazde kukurydziane sa bezglutenowe. Dawalam w 6 miesiacu. Synek swietnie sobie radzil,miekna od sliny i robi sie papka.jak kleik kukurydziany. Kupuje najzwyklejsze tylko zwracam uwage by nie byly z dodatkiem soli. Chociaz raz z braku laku i takie kupilam,innych nie bylo a trzeba bylo jakos zajac dzieciaka;)fakt,wszystko upaprane,ale co by nie jadl i tak sie upaprze. A jak nie bedzie tego robil to sie nie nauczy.