Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anna Przybylska MA RAKA czy przeżyje

Polecane posty

Gość gość

oto jest pytanie

Gość gość
martw sie soba czy ty przezyjesz

Gość gość
Podobno nie ma raka, masz nieaktualne informacje

jak można życzyć komuś śmierci? a Polska jest najgorszym miejscem na ziemi tylko dla tych, którzy nie interesują się światem w innych rejonach. W Afryce np. wycięliby ci łechtaczkę, wargi sromowe i jeszcze zszyli pochwę :) Nikt nie wyboera ojczyzny, pewnie że mogłoby być lepiej, ale z naszą mentalnością ogólnonarodową na dużo lepiej bym nie liczyła. Jesteśmy tacy, a nie inni, w takim rejonie świata przyszło nam żyć i ciężko coś na to poradzić

Gość gość
jak można życzyć komuś śmierci? ­ czy ciebie Lusiu jeszcze cos na tym forum zadziwi?

Gość gość
mozna zyczyc smierci, jak sie ma takie zycie jak ja. jestem nieszczesliwa i schorowana, bez perspektyw, no moze na samobojstwo. nic nie zawinilam a los mnie tak doswiadcza. dlatego zycze bogatym i pieknym zle. dosc tej niesprawiedliwosci na swiecie!

Gość gość
kolejna ide bo nie lubie takiej energii

aha, czyli na dokładkę postanowiłaś być jeszcze wyzutym z elementarnych uczuć, złym człowiekiem, gratuluję pomysłu na życie

Gość gość
to niema raka wkoncu?

Gość gość
tak - dokladnie. nieszczescia zamienily mnie w potwora, ale i tak mam w sobie jeszcze jakies uczucia - np. nikogo bym nie zabiła. ja po prostu tylko zle zycze ludziom, tylko ciesze sie z ich nieszczesc, ale sie do tego nie przyczyniam bo moje zyczenia nie maja mocy sprawczej. wiec w zasadzie to jestem dobrym czlowiekiem (boje sie kary po smierci, chociaz w zasadzie jestem ateistka ale kto wie, co tam jest po drugiej stronie)

Gość gość
Smierc to normalna sprawa, przestalem juz dawno podchodzic do niej powaznie. Nie wzbudza we mnie szoku to co napisala ta dziewczyna. Zyczenie smierci, tak otwarcie, moze wywolac pewne kontrowersje, slyszalem jednak ze kazdy czlowiek (nie wylaczajac mnie) zyczyl jej komus choc raz w swoim zyciu, najczesciej w ogromnej zlosci albo w zalu, tyle, ze pod nosem po cichu. Wobec tego brawa dla pani za szczerosc i odwage.

Gość piata klepka
Mozliwe ze to jeszcze przed toba, a jesli nie, to brawo, mozesz zostac papiezem.

Gość gość
dzieki za miłe słowa:) moze to jeszcze przed Toba, zalezy jak potoczy Ci sie zycie, jesli bedziesz szczesliwa to innym tez bedziesz zyczyc dobrze, jesli zycie da Ci mocno (ale naprawde mocno) w d*pe to tak jak ja bedziesz zyczyc innym smierci i nieszczesc :)

nie będę życzyć innym śmierci i nieszczęść jeżeli życie "da mi w d**ę" bo to najpłytsza z możliwych reakcji nie obchodzą mnie inni, niech mają co chcą, w końcu mi nie zabrali

Gość gość
życie dało mi mocna w doopę,ale nie stałam się taka jak Ty;dziś jestem normalną szczęśliwą osobą:)

Gość gość
widac nie dokopało ci dostatecznie tepa strzało. jestes taka tepa ze nie pojmujesz, ze inni moga miec gorzej od ciebie i moga inaczej reagowac? skoro jestes szczesliwa to po co masz komus zle zyczyc? jak ci zycie wiecej dokopie (np. zachorujesz ciezko bez szansy na wyleczenie, zostaniesz kaleka) to wtedy bedziesz zyczyc innym nieszczesc, bedziesz wyc z bólu i rozpaczy. k***a moralizatorki sie znalazly. tips sie jednej z druga zlamal i juz p*****la ze im zycie do d**y dokopalo. zobaczymy jak faktycznie zostaniesz dotknieta przez los, chora, opuszczona przez wszystkich bez dachu nad glowa - jak wtedy bedziesz spiewac tepa dzido

nic nie wiesz o moim życiu, każdemu coś 'dokopało" ale nie każdy szuka pokrzepienia w taki prostacki sposób, jak ty nic dziwnego ze jesteś przegrana, często przyciągamy do siebie to, czym jesteśmy

Gość gość
przestan sie produkowac tepy lachonie, bo to smieszne co piszesz. kazdemu dokopało - tylko ze skala tych kopniaków jest bardzo rozna. tobie widac malo dokopało, ale wszystko przed toba ;)

Gość gość
i bardzo dobrze ze jestem prostacka:) bardzo mnie to cieszy:) a powiem wam ze jak samolot w smolensku sie roz****ł to mialam radoche ze tylu bogatych i szczesliwych z*****ło w jednym miejscu :) akurat na samych bogatych trafiło:) tylko mi gul latał ze te ich rodzinki dostaly po nich takie wielkie odszkodowania, normalny czlowiek nie dostaje tyle mamony po bliskim nieboszczyku:o

Gość gość
tylko ze ja nie mam szans zeby byc na wozie:o z mojej choroby sie nie wychodzi. moge tylko sobie skrocic meki sama. ciekawe kto ma tak c*****o jak ja?

a powiem wam ze jak samolot w smolensku sie roz****ł to mialam radoche ze tylu bogatych i szczesliwych Oni nawet nie umieli cieszyć się swoim bogactwem, jezdzili limuzynami ale siedzieli pół dnia w sejmie a kolejne pół dnia jezdzili po jakiś gównianych zebraniach albo manifestowali w sprawie krzyża. To byli nieszczęśliwi ludzie. Prawdziwi bogaci i szczęśliwi politycy nigdy by nie polecieli do jakiegoś Smoleńska. Tacy o jakich mówisz myślą jak zarobić w sejmie i kompletnie nic nie robić, nieustannie biorą wolne, biorą i piorą pieniądze od mafii i spędzają noce w drogich burdelach. Tacy byli jeszcze w latach 90 w SLD, dzisiaj zostały same poprawnie politycznie przygłupy bez jaj.

Gość gość
"ciekawe kto ma tak c*****o jak ja?" Znam takiego chłopca:)urodził się z najpaskudniejszą 'odmianą" rozszczepu kręgosłupa:(nigdy nie będzie chodził,ma wodogłowie i niedowład górnych kończyn,wciąż choruje na nerki:(żebyś widziała,jak On cudownie się śmieje:classic_cool:

Gość gość
Wierzyc sie nie chce, ze sa ludzie tak podli jak ty, ktorzy zyja wg zasady, mnie jest zle, wiec niech i innym bedzie. Masakra Prymityw i patologia, co wyraznie widac po slownictwie. Wcale mi cie nie zal

Gość gość
ale ja nie potrzebuje twojego wspolczucia blacharo:) i nie jestem patologia ani prymitywem, mam takie wyksztalcenie i zasob slownictwa ze moglabys mi buty szorowac. tylko tepe dzidy uwazaja ze jak ktos przeklina to jest malo inteligentny badz nie zna innych słów. uswiadomie cie malo inteligentna foremko - najwieksi poeci polscy (i zydowscy) bluzgali jak szaleni, tworzyli nawet przeklenstwa-neologizmy. ale skad ty to mozesz wiedziec absolwentko zaocznej pedagogiki, ktorej najwiekszy problem zyciowy to złamany tips i to ze twój dresiarz spojrzal na inna d*pe. pozyjesz na tym swiecie jeszcze, moze zycie ci jeszcze da w kosc to wtedy pogadamy. na razie za malo przezylas zeby ze mna w ogole dyskutowac.

Gość gość
prostaczka to ciebie urodziła

Gość gość
Ta suka co życzy śmierci Ani która zostawi na tym świecie 3 dzieci w tym jedno malutkie to jest skończona i bedzie zdycham w mękach jestem na sto procent pewna ze jestes brzydka gruba samotna i w cale sie nie dziwie ze jestes sama jak palec ludzie powinni uciekać od ciebie albo oklepywac ci ryj na każdym kroku ....

Gość gość
Banda prostakow i nieudacznikow! Nikomu nie życzy się śmierci... To przykre jaki poziom ludzie tu prezentują