Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet pierdoła

Polecane posty

Gość gość

Mój facet to chyba ciapa. Przytulał się do mnie, pisał, rozmawiał. Słuchał mnie zawsze, wyręczał pomagał. Muszę mu jednak pomóc. Oddalił się ode mnie gdy byłam chłodna. Chciałam tym pokazać, że nie mówi wprost, by się określił, a jest inaczej. Załamał się. Nie odzywa się. Teraz mam ja za nim latać. Powinnam, czy nie? jakie macie z tym doświaczenia.

Gość gość
no to pokazałaś hahahaha :D:D:D pierdołą to raczej ty jesteś :o

Gość gość
Rozumiem Cie mam tak samo ale jak chcesz cos zyskac powiez wprost Facet nigdy sie nie domysli tymbardziej p*****la

Gość gość
autorko ty jesteś pierdołą jesteś chłodna i masz pretensje że on cię z tego powodu olewa no szczyt pierdołstwa....

Gość gość
Nie zajmuj się pierdołą tylko znajdź sobie jakiegoś maczo który będzie cię lał codziennie po tym durnym pysku bo rozumu to ty w żaden inny sposób napewno nie nabierzesz. Najlepszy będzie taki który będzie cię jeszcze kopał po łbie kiedy już będziesz leżeć a odchodząc jeszcze cię taką półprzytomną wy/ru/cha jak szmatę i od ku/r/ew zwyzywa. A tak poza tym to jesteś klasyczną kretynką.

no ale co się dziwisz. Facet ciepły,czuły,zapewne też wrażliwy.Mogłaś z nim porozmawiać,że nie czujesz się w tym układzie dobrze,że chciałabyś,żeby się określił. A Ty go odstawiłaś na inny tor .... sama schrzaniłaś.