Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bitwa o córkę Anny Samusionek

Polecane posty

Gość gość

Co o tym sądzicie? Zrobili szopkę na całą Polskę, więc każdy ma prawo się wypowiedzieć.

Gość gość
zenada - zadnemu z nich nie wierze, ani jej placzom ani jego zapewnieniom, dobry ojciec nie nastawia dziecka przeciwko matce, dobra matka dba o kontakty dziecka z ojcem i tyle w temacie

Gość gość
Przeciez ona już nie raz użalała się publicznie mi się wydaje fałszywa i ogólnie wierze że 11l swój rozum ma, i nie jest przypadkiem to że woli ojca

Gość gość
Dla mnie to jest chore ,bo dwoje ludzi niby wykształconych ,nie pijaki ,nie narkomani i dziecku zafundować taki los z własnego wyboru bo coś tam gdzieś czytałam że to matka tak postanowiła aby z ojcem ,córka nie mieszkała ,chore to ,do rodziny mogli ją oddać ,nie wiem sąd mógł tak nakazać oni sami mogli to zrobić jak sie dogadać nie mogą .Patologia okrutna .

Gość gość
Uważam, że oboje są winni. Matka za mało czasu poświęcała dziecku a ten ojciec-pożal-się-Boże, jest rozhisteryzowanym dzieciakiem. Ani jedno ani drugie nie zachowuje się dojrzale. Dziecko, które od 3 roku życia dorasta w takiej atmosferze nie może być całkiem normalne tzn. z normalną psychiką. Co widać po jej zachowaniach.

Gość gość
Angelika jest sterowana przez ojca. Uciekła z domu, bo jej obiecał królewskie życie a potem ją urabiał przez 3 m-ce. WIdać w tym liscie co napisała, że wcześniej miała inne zdanie o ojcu i przepraszała go za to... ciekawe, ciekawe...

Gość gość
Tak a mamusia nie widzac się już od miesiąca z dzieckiem i rzekomo nie wiedzac gdzie jest wyprawia huczne urodzinki pokazjue się w mediach i jest super.