Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skandal w zerówce

Polecane posty

Gość gość

pracuję w zerówce, wiecie co się okazało po podaniu planu? że dzieci mają 2 religie tygodniowo i 0 WF, rozumiecie? nie maja w ogóle zajęć z wychowania fizycznego! to się w głowie nie mieści! przecież dziec muszą się wybiegać, wyszaleć. ale nie, lepiej niech mają dwie religie :/ masakra!

Gość gość
ja w zerowce wogole nie mialam wf, tak wogole! w kl 1-3 mielismy jak sie nauczycielce zachcialo, moze ze trzy razy pamietam jak byl :/ czyli raz w roku i tylko na zasadzie durnowatych konkurencji kto pierwszy .... gier zespolowych nie bylo.. normalny wf mialam dopiero od 4 klasy

Gość gość
ale tak nie powinno być! jak ja chodziłam do szkoły to miałam normalnie wf, w zerówce nie pamiętam, ale w podstawówce był! a potem dzieci są otyłe bo nie ćwiczą

Gość violkaxfasolka
Moja córka chodzi do zerowki ma 2 religie w tygodniu i w-f też

Gość gość2
za moich czasów w zerówce (schyłek PRL) było 0 religii i 0 WF, no chyba że mowa o jakieś niby gimnastyce w tej samej sali co reszta zajec i pod kierunkiem tej samej pani co wszystko inne:P niemniej zgadzam sie co do tego ze religia w zerówkach i przedszkolach to przegiecie🖐️

Gość gość
z dwojga złego lepszy WF niż religia

Gość tak mi się wydaj że
ja w zerówce miałam na pewno... zajęć co prawda nie pamiętam ale przebieranie razem z chłopcami już tak hihi :D a tak poważnie moja sąsiadka jest w zerówce oprócz wychowania fizycznego (głównie ćwiczenia) mają rytmikę połączoną z nauką tańca oraz gimnastykę korekcyjną... biorąc pod uwagę że to państwowa zerówka myślałam że wszędzie tak jest

Gość gość
W-F nie jest niczym złym tylko dobrym a religia to przegięcie.

Gość tak mi się wydaj że
a jeżeli chodzi o religie to rodzice mają prawo odmówić udziału dziecka w tych zajęciach więc nie widzę problemu... religia to nie przymus i na pewno ilość godzin nie jest uzależniona od wychowania fizycznego lub jego braku

Gość gość
W ZERÓWCE nie miałam w-f! Mieliśmy tańce i zawody w grupach kto piłkę przeniesie, przejdzie po desce itp. W-f jest do d**y i nudzi dzieci!

Gość prof miodekkkk
Pisze sie włef

Gość gość
w-f? to przeżytek! mamy 21 wiek! lepsza rytmika tańce i układy taneczne do muzyki. To jest nowoczesny w-f z którego dzieci nie symulują...