Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkasa tematuu

Glosne i wrzeszczące dziecko

Polecane posty

Gość autorkasa tematuu

taka jest moja prawie 5 latka. Nie usiadzie nawet na chwile, caly czas gada - buzia jej sie nie zamyka.' do tego wrzeszczy piszczy ryczy o kazda rzecz. jak ja zmienic? dzis np. bylo zebranie w przedszkolu. msuailam z nia isc. caly czas gada, jest glosno- tlumaze jej ale nie slucha. nie mam juz sil do nie.

Gość gość
może czuje się nie kochna , niezauważana ?i ten sposób próbuje zatrzymać twoją uwagę ?

Gość gość
Taa, one zawsze niewinne, zabije? No bo może niekochane biedactwo się czuło... Ja bym z pasa to by się nauczyła.

Gość autorkasa tematuu
ale staram sie na tyle ile moge poswiecac jej czas i uwage. a to idziemy na rower, na plac zabaw, rysujemy razem , gramy w karty, ukladamy puzzle. lezymy razem. nirwiem co jest nie tak.

Gość gość
jeśli to nie jest jakaś emocjonalna pustka , która jest przez was rodziców ignorowana ,nie jest zaspokajana to mozę rzeczywiście warto ostrzej zareagować . % latka to nie jest osesek i musi już rozumieć , ze śiat nie kręci sie wokół niej .

Gość autorkasa tematuu
wlasnie to ze ona mysli ze wszystko sie wokol niej kreci. moze to ze jest jedynaczka.?? a moze ze oprocz nas nie ma kontaktu z innymi ludzi na codzien. jedynie przedszkolu.

Gość gość
czyli ma kontakt i z dziećmi i z rodzicami . Próbowałabym tłumaczyć i jeszcze raz tłumaczyć ale nie bez końca . Jak trzeba by było to inna kara za złe zachowanie byłaby uskuteczniona .

Gość gość
Bo za dużo wokół niej skaczeszzzzz !!!