Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ArabescaN

Pomoc w wyborze drzwi zewnętrznych

Polecane posty

Gość ArabescaN

Cześć. Może forum nie do końca adekwatne, ale dość aktywne. Zresztą każdy ma u siebie jakieś drzwi ;) a właśnie w tym celu piszę. Niedługo będziemy wymieniać drzwi zew. Z priorytetów to w grę wchodzi dobra termoizolacja, no i wytrzymałość. Gdyby ktoś mógł coś doradzić, czym się zainteresować bądź na co zwrócić jeszcze uwagę przy wyborze, to będę wdzięczna.

blacha przynajmniej od zewnątrz kołki przeciwwłamaniowe na wszystkich krawędziach dwa zamki, w tym przynajmniej jeden z certyfikatem wypełnienie termoizolacyjne (styropian, pianka) no i schludny wygląd, bez barokowych esów-floresów

Gość gość
Proszę: www.lmgtfy.com/?q=jak+wybra%C4%87+drzwi+zewn%C4%99trzne

Gość Limbose
Ja powiem, że może po prostu dobrze byłoby zwrócić uwagę na Gerdę? Co do wytrzymałości, nie trzeba reklamować, mają bardzo solidne blachy, zamki też na poziomie. Poprawili termoizolację. Jak dla mnie przy wyborze warto wziąć ich pod uwagę.

Gość gość
rany no poszłam do marketu i kupiłam - ot cały dylemat.. jak masz kase to szalej z drewnianymi jak nie to bierz blache oklejoną i już

Gość cindirellaa6543
Polecam Portę ECO Polar. Ja TO mam i jestem bardzo zadowolona. Dobrze się spisują jeżeli chodzi o tłumienie dźwięków z zewnątrz no i nie wypuszczają ciepła z domu (ani nie wpuszczają zimna do środka oczywiście). Zamki też są niczego sobie.