Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polak Normalny Penis

Kompleks małego penisa

Polecane posty

Gość Polak Normalny Penis

Przeciętny polski członek w spoczynku ma 8-9 cm, 13-14 cm we wzwodzie. Obwód zazwyczaj mieści się w przedziale 11-12 cm. zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,105817,13036888,11_pytan_o_penisa.html ********************* Mój penisek ma 13 cm we wzwodzie i 13 cm po obwodzie. To znaczy, że idealnie mieści się w normie. A przez te polskie szmaciska na forach tylko się strasznych kompleksów nabawiłem i nawet o samobójstwie myślałem, bo twierdziły, że normalny rozmiar to 20 cm.

Gość gość
polki to ku.rwy, miały już w piczkach tysiące fiootów, dlatego wymagają wielkich rozmiarów żeby coś poczuć. największe uniesienia miałyby ze słoniem

Gość gość
ja uwzam ze 15cm to juz wystarczajaco okej i duzo, moj facet ma 17/18 i grubego i czasami naprawde boli ale zadawala na maxaaaaaaaa , powodzenia zycze

Gość gość
ja mam 15cm i nie moge zadowolic mojej partnerki,nigdy nie miala orgazmu wiec to raczej maly penis a twoj tym bardziej

Gość pudelek_duperelek
Jesli nazywasz toto 'peniskiem' to zapewne jest tyci-tyci....

Gość samurajack1
ha a jesli Ty tylko czytasz posty a nie robisz to na pewno kompleksów sie nabawisz a i wpadniesz w depreche i tylko lekarz pomoże ale jak robisz dobrą robotę i nie mowie tylko o twoim sprzecie to na pewno zapunktujesz ja tez zawsze mialem na tym punkcie kompleksy ale sobie zmierzylem bo to taki ludzki odruch jak z zewsząd o tym słuchasz haha ale nie tak zle bo 17cm. pozdro