Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona ciężarna narzeczona

czy on mnie zdradza

Polecane posty

Gość gość
przeciez flirtowal i umowil sie na randke :)Ty wogole wiesz poco sie umawiaja na randke???Przyjaciol sie nie szuka w taki sposob ,tylko dziewczyny,rozrywki itp.

Gość gość
zdradza pisze facet nawet jesli sam tego nie robie tak walsnie zachowuja sie moi koledzy

Gość zagubiona ciężarna w ciąży
Boże dziewczyny jak mi ciężko :-( ja tak bardzo go kocham :-( chyba oka dziś nie zmrużę...

Gość gość
Masz sie do kogo wyprowadzic? Rodzice?Rodzenstwo?

mam się dokąd wyprowadzić, chociaż jeszcze nie wiem co zrobię. mogę sobie coś wynając bo pracuję . a moze najpierw do rodziców zanim dojde do siebie. nie wiem. dzis mam taki mętlik w głowie...

Gość gość
odejdz, za chwile znajdzie sie kolejna na boku,.... a z biegiem czasu i tak zostałabyś sama bo on odejdzie do innej.

Gość gość
Facet zdradzający swoja kobiete w ciąży to najgorszy gatunek faceta!!!!!

Gość dupamalaka09
Dobrze ci dziewczyny radza, Jak mozna sie umówić na randke jak sie ma narzeczona w ciazy? To raczej nie jest normalne.wybaczysz mu bo macie dziecko?i planujecie slub?? Sorki ale żenada, zastanow sie bedzie przychodzil do domu....zona-kochanie gdzie byles? On na to-a na niewinnym flircie bo mi sie nudziło. ? Pomysl zanim podejmiesz decyzje on jaknprzed slubem taki po slubie..chyba nie chcesz cierpiec juz z dzieckiem na rekach. ??????? No chyba ze chcesz Twoje zycie.my Ci tylko tutaj dajemy rady i realistyczne podchodzimy jak to moze wygladac i wyglad?

Gość gość
badz silna autorko, cokolwiek zrobisz...

Gość gość
jeśli sama nie będziesz się szanowała to on Ciebie nigdy nie będzie szanował. Spróbuj wyprowadzić się na jakiś czas, jeśli za Tobą poleci, to może oprzytomnieje, jeśli nie.. nie był Ciebie wart.

jesteśmy razem 2 lata.

Gość gość
Dobrze ci radzą dziewczyny.Pytałaś czy my nie ufamy swoim partnerom... ufamy bo się tak nie zachowują.Jakiś czas temu do mojego faceta zaczęła pisać jakaś małolata. Od razu mi pokazał smy i zadzwonił żeby się od niego odczepiła. Opieprzył ją z góry na dół, pytał skąd ma jego nr i wyglądał na zniesmaczonego. Dla mnie flirt to wstęp do zdrady.A umawianie się z nieznaną laską... Nie świadczy to dobrze o jego uczciwości.

macie rację dziewczyny, nawet jeśli mnie nie zdradził to umawianie się z innymi bez mojej wiedzy nie świadczy o nim dobrze. dziś wieczorem z nim porozmawiam. :-(

Gość gość
On ci powie, ze to nic waznego, ze ciebie tylko kocha, ze to nie miala byc randka ale towarzyskie spotkanie. Albo sie rozplacze i zacznie przepraszac i mowic jak was kocha. Albo, jesli jest az tak perfidny, nagada tobie, ze jestes przewrazliwiona i zaborcza. Szkoda czasu, ty sie nie przekonasz dopoki nie zobaczysz na wlasne oczy.

gościu czyli mam się wyprowadzić bez słowa? to byłoby nie fer. jesteśmy razem 2 lata, mieszkamy ze sobą , jestem w ciąży. muszę z nim porozmawiać.

Gość dupamalaka09
No tak musisz z nim porozmawiac, ale nie daj sie jego blaganiem jak sie przyzna i poprawka bo takiego czegos nie ma.....bedzie Ci smutno ale nie jests stara zebys sobie nikogo nie znalazla....glowa gory bo dziecko tez musi miec normalnego ojca

Gość gość
Wyprowadzka będzie nie fair ale jego zachowanie to niby ok? Ty sie tu teraz zadręczasz i wywnetrzasz na forum a on pewnie juz nastepna bajeruje

Gość gość
Tak masz sie wyprowadzić od razu dla przykladu, jak mu zależy to niech on teraz cie szuka lata za tobą i zdobywa na nowo zaufanie a jak nie to papa

Gość gość
Nie szkoda ci ciąży i dziecka które nosisz w sobie i które cierpi przez twoje nerwy. On sie tobą nie przejmuje wcale z szacunkiem tez jest na bakier. Ja kiedyś swojemu zrobilam cos dla przykładu w znacznie lżejszej sprawie niż twoja to dostal nauczkę i mam juz lata spokoju takze czesto warto zrobić wstrzasowke dla opamiętania sie. Nic juz nie tracisz ...bo nic nie masz niestety

rozmawialiśmy. on nawet płakał i przysięgał, że nigdy by mnie nie zdradził. że kocha mnie i dziecko.z tych emocji ja też się popłakałam. powiedziałam mu ,że muszę to przemyśleć i że się wyprowadzam. jutro się spakuję :-( najpierw do rodziców.jeszcze im nie powiedziałam...

Gość gość
No to standardowo sie zachowal, ktos ci tu juz opisal taka sytuacje mozliwa ze bedzie i sie sprawdzilo. Zobaczymy jak bedzie o ciebie i dziecko zabiegal

dlaczego faceci tak kłamią . skoro mnie nie kocha, to dlaczego chce ze mna być ?! wydawał się taki szczery i jak by mu zależało na mnie. nie rozumiem facetów :-(

Gość gość
Witaj, tez jestem w piatym miesiącu ciązy i jak czytałam twój post to płakałam. Bardzo mi przykro i mam nadzieje ze wszystko sie ulozy dobrze. Faceci to gnoje o tyle.

Gość gość
Droga autorko Prawdopodobnie Twój facet kocha Cie ale.......niektórzy panowie mimo,ze kochają to flirtują co gorsza,romansują...dlaczego? bo tłumaczą ,ze to tylko takie urozmaicenie. Osobiście uwazam,że taki typ meżczyzny to po prostu babiarz a tacy się nie zmieniają A co do Twojego związku to trudno cokolwiek powiedzieć,przemyśl sobie wszystko na spokojnie jeszcze raz

Gość renia z braniewa
dzięki dziewczyny :-)