Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lek na wypadanie włosów

Polecane posty

Gość gość

strasznie leca mi wlosy garściami, boje sie ze bede łysa..:(:( co zrobic??

Gość gość
Wypadające wlosy są tylko objawem stanu w jakim znajduje się cały organizm, może masz jakieś zachwiania hormonalne lub niedobory mineralne.

Gość gość
robilam \badania na krew, ob, magnez, wapn ,tsh wszystko jest w normie! bralam vitapil, biotebal i nic, obcielam wlosy 10cm , no i wypadaja mi z cebulkami nie sa polamane ani porozdwajane...

Gość gość
stres zle odzywianie, diety, brak snu powoduja takie problemy.

Gość gość
isc do dermatologa, zbadać hormony, ogólne badania krwi zrobić i zbadać tarczyce. z suplementów polecam merz special 2 razy dziennie kapsułka po ok 1,5 miesiaca u mnie był już efekt lub piloxidil płyn do wcierania włosy odrastają mniej wypadają ale jak się przestanie stosować lub wystawi głowe na słońce to wypadają bardziej.

Gość gość
probowalam jesc duzo owocow pic soki....kurcze ale teraz znowu wlosow pełno masakra, jak mozna zaradzic ?

Gość gość
zbadaj testosteron za duzy powoduje wypadanie, prolaktyne estradiol i progesteron

Gość gość
od slonca cyszarki i solarium strupy na glowie jakby lupiez zawsze mam, teraz bylo sloneczko i znowu ten problem, dermatolog c***a warty nachodzilam sie i gowno pomogl

Gość mnie pomogło
regularne picie naparu z pokrzywy i skrzypu z pokrzywą, stosowanie maseczki wmasowywanej w skórę głowy (i przy okazji w końcówki) z olejku rycynowego, nafty kosmetycznej, żółtka i cytryny.

Gość gość
uzywam tez....

Gość gość
mi w te wakacje leciały włosy garściami ,pomógł mi cynk i witamina A.

Gość gość
zmartwie cie ale nie ma takiego leku na wypadanie wlosow. ja z tym problemem borykam sie od lat- z bujnej fryzury ktora zachwycal sie nawet fotograf przy robie iu zdejcia maturalnego zostala kitka grubosci srodkowego palca.

Gość gość
hormony zbadaj koniecznie !!!! kup seboren wcieraj raz dziennie seboren nie seboradin ani inne gowno

Gość gość
owoce, soki ?? to ci nie pomoze! musisz jesc duzo bialka jak, mieso, ryby, nabial.

Gość Siuup
Trzeba zacząć od podstaw czyli ustalenia przyczyn wypadania włosów, musisz iść na badania bo to bez sensu robić coś co i tak może nie pomóc. Kuracja ewentualna musi być dobrana odpowiednio pod przyczynę :) https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI