Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY Brak orgazmu

Polecane posty

Gość Greg31
To niech Cie facet pieprzy w bardzo szybkim tempie przez pare minut non stop tak bys wiła sie z rozkoszy ...moze tez zrobic Ci ostra palcowke tak bys doszla

Gość Smurfitka 01
oba nawet mam sie sama dotykac tylko jakos sobie tego nie wyobrazam :p

Gość gość
Wypróbujemy. Rozumiem Cię.:( A może ktoś zna dobra pozycję na kobiecy orgazm?

Gość Greg31
a jestes mokra ?

Gość gość
smurfitka, jak to sobie nie wyobrazasz SIEBIE dotykac? przeciez to TWOJE wlasne cialo, a jesli sama go nie znasz, to jak partner ma znac?

Gość Greg31
Odwrotny jezdziec ,,

Gość gość
Mój Partner zna moje ciało lepiej ode mnie. Ja bym nie chciała się sama obmacywać itp. To jest głupie od tego mam Partnera.

Gość gość
i jak się poruszać? W górę i w dół? Na boki?

Gość Greg31
jak czesto nachodzi Cie ochota na sex w ciagu dnia? Kiedy wilgotniejesz i twardnieja Ci brodawki

Gość gość
jesli glupie jest poznawanie wlasnego ciala to powstaja takie problemy (moze akurat Ciebie niekoniecznie dotyczy, ale innych/inne jak najbardziej)

Gość Smurfitka 01
mnie nie podnieca jak sie sama dotykam,potzrebuje do tego partnera

Gość gość
smurfitka, dla mnie to smutne i dziwne, ale jesli Tobie nie sprawia to problemu, to nic mi do tego :)

Gość Smurfitka 01
mi to smutku nie przynosi wspolzyc zaczelam dopiero rok temu w wieku 25 lat moze sie wyrobie (wczesniej bylam napalona ale po tabsach potzrebuje silnego bozdzca zeby sie podniecic), niestety my kobiety mamy ciezej

Gość gość
to jest jeden z powodow dla ktorego odstawilam tabsy... po co sie zabezpieczac jak nie mialam nawet ochoty ;)

Gość gość
i nie wydaje mi sie, zeby to bylo specjalnie ciezej. trzeba o WSZYSTKIM partnerowi mowic, bo na razie ludzie nie sa telepatami. Oczywiscie moze nie wszystko w trakcie stosunku, ale czesciowo pokzac, czy dopowiedziec co ma zrobic - TRZEBA!

Gość gość
To znaczy, że może to być spowodowane tabletkami? Bo borę od 10 miesięcy.

Gość gość
tabletki bardzo czesto obnizaja libido. nie czytalas ulotki? nie mowil Ci tego lekarz?

Gość Smurfitka 01
dlatego u mnie libido bez faceta jest na minusie a z jakos lekko powyzej 0 ale na razie na zmiane antykoncepcji sie nie zanosi

Gość gość
Czytałam, ale nie zawsze tak jest. Może ja potrzebuje jakiejś wiagry, bo mam ochotę na seks po długiej grze wstępnej i smsach długich erotycznych od mojego partnera ale to dużo rzadziej. A może asekurelle powinnam brać?

Gość Smurfitka 01
nie pomaga, poczytaj sobie , po co sie kolejnymi truc lekami ?! ja chyba sie przerzuce na wkladke bez hormonow

Gość gość
asekurella (czy jak to si episze) to pic na wode. Ja trzymam sie gumek - bez zbednej ingerencji w hormony, co u mnie powoduje humory, brak libido itp. nie zawsze jest obnizony libido - ale moze u Ciebie tak jest, Moze zmiana tabletek? albo plastry? spirala? ew. metody mechaniczne (czyli w zasadzie gumka)?

Gość gość
tez myslalam o wkladce bez hormownow (spirali), ale zbyt czesto dopadaja mnie infekcje i mam troche problemy z wynikami cytologii by sobie ja zalozyc... :(

Gość smutna147258
miałam ten sam problem moj facet denerwowal sie bo nie mialam orgazmu myslal ze jest mi z nim zle i pewnego dnia jak uprawialismy sex (ja u gory :D) to łechtaczka (mokra) ocierala o niego (podczas sexu nie mysl o niczy!). Mialam mu sama pokazac jak mi jest dobrze ale mi to nie sprawia przyjemnosci a jego podnieca to co mam zrobic?

Gość gość
Prezerwatywy odpadają. Nie lubie ich jest to nie przyjemne zarówno dla mnie jak i dla mojego Partnera poza tym, trzeba przerywać, czego bardzo nie lubię i wtedy już mi się odechciewa :/ Pogadam o zmianie tabletek ale dopiero za 2,5 miesiąca

Gość gość
jesli nie sprawia Ci to przyjemnosci to nie mozesz pkazac mu jak jest Ci dobrze, bo to wyklucza sie...

Gość gość
co przerywasz z prezerwatywa? zakladasz ja przed stosunkiem przeciez! (w trakcie gry wstepnej). ale ok, nie wszystkie metody antykoncepcji sa dla wszystkich :)

Gość Smurfitka 01
ja sie obawiam ze jak zmienie tabsy to pojawia sie inne skutki uboczne a libido nadal zosatnie niskie, nie chcialabym tez przecizac organizmu