Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

moje tematy na kafe usuwają a bloga nie mogę prowadzić normalnie Białoruś

Polecane posty

tu mi usuneli temat o mięsie z ludzi a na blogu z kolei w ogole nie moge pisać, bo rzekomo nie mam wtyczki coś tam IE 8 ;/ szok i skandal!

Gość viceklita
Zmień przeglądarkę Asiu 👄 🌼

Gość viceklita
nie podszywajcie się tu za mnie bo zrobię sobie przerwę z kafeterią i nie zarobicie na reklamach !

Gość viceklita
dobrze 52 letni impotencie

Gość gość
mam takie problemy z netem, ze nie moge wejsc i pisac na fejsbuku! tematy tez wczytuja sie 10 minut wiec i tak cudem daje znak zycia ;(

wow jestes ;;( 😭 doceniam :(( wiesz co zrobił A ??? 2 godziny go nie było ... poszedl sobie na piwo!! a teraz bedzie ze swoim chłopakiem oglądać film!!! k***aaa jestem taka wsciekla.... na pewno obejrzą cały 😠 😡

Gość gość
o proszę jak sie bawi ;( pewnie byli razem na piwo, a po filmie zasna w czulym uscisku ;((

ale jestem wkurzona i zazdrosna!! ile oni czasu razem spędzają?? do cholery... dla mnie to już jest chore...ile można??? piwko, film ... nienawidzę go... na pewno jestem tylko przykrywką ;(( niech sobie będą razem :(( ja też znajdę sobie KUZYNKĘ! :((

jakby traktował mnie poważnie to chciałby zamieszkać ze mną :( 😭 ale od tej pory nasze spotkania beda czysto koleżeńskie :)