Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham faceta z tego forum

Polecane posty

Gość gość
Przecież nigdzie go nie wyganiam. Zwracam mu - w nieco obrazowy sposób, przyznaję - uwagę na to, że myli pewne pojęcia :)

Gość klawiatura bez spacji
Alrighty:)🖐️

Gość gość
Ja już zaprzestałem ostrzału, więc powinno obyć się bez ofiar ;)

chamstwo : jesteś odj****ym z mógzu debilem, bezmyślnie sklejającym słowa których nie rozumie krytyka - jesteś debilem bo nie umiesz określić swojej płci pisząc z pomarańczowego ogólnego nika

Gość gość
Juken, wybacz, ale muszę to powiedzieć głośno - jednak jesteś głupi i nie umiesz skorzystać z szansy wycofania się z twarzą :(

możesz co najwyżej napisać :D widzisz , pisanie na forum przerasta twoje możliwości intelektualne, gubisz się w tym świecie a zgrywanie mądrzejszego niż jesteś ci nie pomaga :)

Gość gość
Tak! Masz 100% racji! Dziękuję że mi to wykazałeś, Mistrzu :) Gratuluję błyskotliwości i kolejnego niesamowitego zwycięstwa :)

to ty zrobiłeś z tego kwestię zwycięzcy i pokonanego, a wolałbym żebyś czytał to co piszesz, bo niekoniecznie ma to sens :)

11.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Z moich wypowiedzi wynika chyba dość jasno jaka jest moja płeć. I kto mówi o szukaniu jakiegokolwiek uczucia? Błagam, odrobina dobrej zabawy, to wszystko czego oczekuję po tym miejscu. " x x żebyś nie zgubił watką, bo widzę że poniosła cię ambicja i emocje :P

Gość gość
To tak na zakończenie tej szalenie interesującej dyskusji, głuptasku mój kochany. Napisałem przecież, że da się spokojnie wywnioskować z moich wypowiedzi, że jestem facetem. Jesteś chyba jedyną osobą, która tego nie zrozumiała. Ale ty oczywiście wiesz lepiej, dlatego znowu przyznam ci rację, w końcu to ty jesteś całkowicie logiczny, sensowny, błyskotliwy, inteligentny i każdy chłopiec pragnie w przyszłości być taki, jak ty :) Uniżenie błagam o wybaczenie, że raczyłem przeciwstawić się twemu zdaniu i w pokorze oddalam się popłakać w kącie

Gość nn on
p/f!!! 😠 bo zastosuje 5W :classic_cool:

napisałem ja "gość " psród morza innych "gości" ale ja to ja , wszyscy to wiedzą , pomyślało 20 osób. :D jam jest król, szlachcic, wyjątkowy , pośród morza moich klonów :classic_cool:

Gość klawiatura bez spacji
5W?:-o Co to takiego?

na drodze że można spotkać takich obrażalskich , skręca/zmienia pas nie daje kierunku bo bo wszyscy wiedzą gdzie JA jadę:D

Gość nn on
odejdź r., nie stawaj na linii ognia ;) :classic_cool:

Gość nn on
to przez miłość, która wszystko komplikuje sorelka 😴 miłego wszystkim; Tobie p/f też :P 🖐️

Ja Ci wyjaśnię Sorelka. To jest temat o tym, że jestem tak z***bisty, męski, przystojny i inteligentny, że pewna tajemnicza nieznajoma się we mnie zakochała. Dodatkowo jestem wyjątkowo skromnym człowiekiem, co jeszcze bardziej pogłębia uczucia owej pani :-)

Gość gość
niestety kazdy wie ze jestes zwiazany z kims innym i ta Pani nie ma szans 🖐️

Gość gość
z Alicją :classic_cool:

Gość gość
To Ty nie weisz kogo kochasz??:D:)