Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham faceta z tego forum

Polecane posty

i dlatego wpadasz tu przy okazji ublizac innym ?:classic_cool: to masz niezle niski poziom satysfakcji:P

Gość gość
V34, ta wypowiedź "skierowana" do Ciebie nie pochodziła ode mnie, więc nie poczuwam się do przyjęcia za nią odpowiedzialności. To jeden z poważnych minusów bycia "gościem".

wiec za goscia oberwałeś rykoszetem, to plus bycia forumowym smerfem :P

Gość gość
Juken, wolę być debilem niż przygłupim k***sem z kupą gówna zamiast mózgu, który za wszelką cenę chce zostać królem forum, a jeszcze nie tak dawno był płaczliwym fiutkiem błagającym o odrobinę uwagi :)

piszesz o sobie :D ?? teraz pozujesz na króla forum a wczesniej płakałeś jak mała dziewczynka ?

Gość gość
Tak Juken, dokładnie tak napisałem :)

ty naprawdę nie rozumiesz że ludzie mają problem ze zrozumieniem twojego bełkotu :D

Gość gość
Czytaj powoli, może wtedy ci się uda. Albo poproś mamę, wierzę, że wspólnymi siłami jakoś dacie radę :)

czytanie powoli nie pomoże jeżeli bełkoczesz bez ładu i składu, gamoniu :)

Gość klawiatura bez spacji
Z podziałem na role, "na głoś", kalambury...jest wiele możliwości.

Gość gość
ale on pisze logicznie

Gość gość
Juken, przepraszam że nie umiem pisać w taki sposób, żeby rozumieli mnie absolwenci zawodówki przy Hucie :)

tak ? to cudownie :D szkoda tylko że taki wybitny yenteligent skomle na pomarańczowo jaki to samotny , nie potrafiąc nawet określić swojej płci :classic_cool: a na zwróconą uwagę sadzi się jak gimbus na przerwie :)

Absolwenci szkół zawodowych cieszą się coraz większym uznaniem. Przychodzi taki glazurnik, wyjmuje laptopa, stuka paluchem i mówi -To bydzie 9 tysiaków". Odpowiadam "Ile? za tą malutką łazieneczkę, chyba Pan oszalał" a on na to - Pani, ja to w Anglii to mam tyle na godzinę...z trzema przerwami na papierosa" Oczywiście podziękowała, ale następny wyjechał z jeszcze większą kwotą:-o Nie należy lekceważyć specjalistów od szpachli:(🖐️

Gość gość
oczywiście,że nie to w większości wioch grupa najlepiej zarabiająca a i w miastach nie odstają

Gość gość
Zwrócenie uwagi przez wyzwanie kogoś od debili? Pogratuluj swojej matce doskonałego wychowania cię :) A zawodówkowcom wcale nie ujmuję, wręcz przeciwnie, jeśli mają fach w ręku, to podziwiam to, co potrafią wykonać.

I paradoksalnie tacy po technikach, nie mają pracy, bo kto dziś naprawia telewizor:-o A Ci co się znają na murarce, albo szumnie nazywają stylistami fryzur zarabiają krocie :(🖐️

Gość gość
to racja ja skończyłem politechnikę i zarabiam 4 tysie mój brat malarz i ma od 6 tysi, poważnie myśle jebnąć konstrukcje betonowe na wałek i farbę

"to racja ja skończyłem politechnikę i zarabiam 4 tysie mój brat malarz i ma od 6 tysi, poważnie myśle j**nąć konstrukcje betonowe na wałek i farbę" Jeszcze się zastanów, bo Ciebie zaczną się walić mosty :-o

Gość gość
Fakt, sam często żałuję, że "pojszłem na studia" zamiast się murarki wyuczyć. Albo układania kafelków.

to ty pogratuluj matce wychowania głąba którego przerasta zidentyfikowanie swojej płci :D

Gość gość
Juken, synku, pogrążasz się :)

Oprócz zarabiania pieniędzy jest wiele przyjemnych rzeczy, jak choćby seks :classic_cool: I tu wykształcenia w niczym nie przeszkadza :p

co nie podoba się ? to następnym razem pokorniej przyjmuj krytykę i myśl nad tym co piszesz :)

Gość gość
Juken, ja wiem, że trudno ci zrozumieć bardziej złożone zdania, ale raz jeszcze zaznaczę - nazwanie kogoś debilem nie jest krytyką, tylko przejawem zwykłego chamstwa i nawet jeśli w tych robolskich czworakach nazywanych przez ciebie domem tak się do siebie zwracacie, to nie znaczy, że u cywilizowanych ludzi też tak się dzieje. Poza tym pokorę wobec ciebie wykazać może ewentualnie jakiś cherlawy trzynastolatek, którego razem z kolegami kroisz z telefonu :) Nie oczekuj, że ktokolwiek rozsądny będzie darzył cię nawet mikroskopijną odrobiną szacunku i będzie poważnie traktował te bździny, jakie wydobywają ci się spod paluchów :) I na tym kończę mój wykład, mam cichą nadzieję, że jednak twój maleńki móżdżek pojmie chociaż część z tego :)

Sugerowałabym rozbić na kilka krótszych postów.

Gość gość
A tak nawiązując do przyjemniejszych czynności - brak wykształcenia na sferę seksu też chyba jednak wpływać może, bo takie mam wrażenie, że jednak fantazja idzie w parze z inteligencją :)

Żeby nie być posądzoną o stronniczość napiszę, że Juken ma dokładnie takie samo prawo tu być i pisać jak my wszyscy.

Wpakowałam się na linię ognia :-o Pamiętajcie, że jestem cywilem do tego samotną kobietą w ciąży :(🖐️