Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety kręci duża inteligencja u faceta

Polecane posty

Gość gość
przwmadzalucha nie chcialabym a tacy przewaznie sa nimi cieplego czlowieka wyrozumialego nie egoiste inteligentenego ale zyciowo a nie ksiazkowo bo bym z nuuuudow obumarla

Gość znawca obrzydliwości kobiet
oczywiście że nie kobiety nie lubią inteligentnych mężczyzn

Gość gość
mnie też kręci inteligencja faceta. Nudzą mnie tacy puści co nie mają swojego zdania albo powtarzają tylko opinie po innych. A jeszcze jak ma facet wiedzę na jakiś temat i mówi nie przechwalając się ale z pasją. To jest naprawdę fajne. A najgorszy chyba typ faceta to "narcyz". Takiemu to nawet inteligencja nie pomoże.

Gość gość
A jak ma dr to już w ogóle... :)

Gość gość
tylko DUŻA

Gość gość
inteligencik nieee mądry tak tylko taki

Gość gość
znawca a skad taki wniosek ze nie lubią? gdyybys wychodzil do ludzi twierdzilbys inaczej.

Gość gość
Kreca mnie inteligentni faceci z wyrafinowanym poczuciem humoru, ktorym ironia i sarkazm nie sa obce :)

Gość gość
Jak odróżnić inteligencika od mądrego?

Gość DUŻO KASY NAJPIERW MUSI BYĆ
Na wszelkie zachcianki panny i na "bezpieczne" życie, bo sama nie umie zarobić i musi się przykleić do kogoś. Nie jesteś inteligentny, bo masz kasę, tylko masz kasę, więc jesteś inteligentny, taka jest filozofia kobiet dzisiaj. masz kasę, to znajdą milion zalet w Tobie, żeby się przypodobać. Ale w sumie to nawet inteligentny nie musisz być. wystrarczy, że będziesz miał kase i cwaniaka zgrywał - też znajdziesz laskę bardzo szybko.

Jak odróżnić inteligencika od mądrego? ---- wiekiem, tylko trzeba sie spieszyc zeby nie zatrzasnac :)

Ci którzy tak jadą po kobietach na tym forum, to chyba jacyś skrzywdzeni przez jakąś i teraz generalizują i obwiniają wszystkie :) A prawda jest taka, że trzeba być inteligentnym, żeby się nie dać wyrolować kobiecie, wtedy nie będzie się mieć o nich złego zdania :)

Gość trzeba być inteligentnym żeby
nie dać się wyrolować? chłopie, KAŻDA leci na to samo, tylko inaczej się zasłania. wyrolować. nie można mieć wcale kobiety, bo dzisiaj to wszystkie takie same pazerne i niewarte kochania. puste lalki powtarzają te same teksty że miłością się nie opłaci rachunków, no to jak tu z taką rozmawiać? przecież to pusta lala.

Czyli przyznajesz, że dałeś się wyrolować? :) No to sam potwierdzasz moją teorię. A prawda jest taka, że są jeszcze wspaniałe dziewczyny i kobiety na tym świecie, wbrew temu, co twierdzisz :)

Gość gość
A ja niedawno zostawilam mezczyzne, ktore zapewnial mi bezpieczenstwo finansowe, ale nie bylismy na tym samym poziomie intelektualnym. I wole biednego intelektualiste od bogatego cwierinteligenta :)

Gość trzeba być inteligentnym żeby
Nie Mateusz, ja się nie dałem wyrolować :) Na szczęście widzę po znajomych, jak mają, więc sam jestem BARDZO czujny. A że inni dają się w konia robić, a potem narzekają na swoje byłe - ich problem.

I wole biednego intelektualiste od bogatego cwierinteligenta" ---- zeby mu zapwniac bezpieczenstwo finansowe? :)

Nie jest w ich skórze, więc nie wiesz wszystkiego, nie możesz do końca ocenić. A że jak jakiś kumpel Ci powiedział, że go laska wyrolowała, to weź pod uwagę, że mogło być całkiem inaczej. Można stwierdzić, że każdy ma taką dziewczynę na jaką zasługuje :) Bo jak mu brakuje sprytu czy ostrożności, to będzie miał taką co go wyroluje :P

Gość gość
Wszystkie laski wymieniające wciąż i w kółko kasę na pierwszym miejscu to chyba jakieś trolle. Oczywiście ze intelekt jest ważny, bystrość umysłu, cięta riposta, poczucie humoru... bez tego ani rusz! ____________ http://aimor.pl/prezenty/urodziny

Gość gość
czizas, jesli facet jest inteligentny, to chyba umie sam zadbac o zaspokojenie swoich podstawowych potrzeb typu dach nad glowa, jedzenie.

czizas, jesli facet jest inteligentny, to chyba umie sam zadbac o zaspokojenie swoich podstawowych potrzeb typu dach nad glowa, jedzenie. ---- serio? :)

Gość gość
Inteligencja mnie kręci najbardziej, przy inteligentnym facecie jego cechy fizyczne schodzą na baaaardzo daleki plan

Gość gość
Dobrze, jesli jest geniuszem,to czasami moze miec problem z mysleniem o tak przyziemnych rzeczach jak jedzenie ;)