Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dbacie o siebie i co robicie by ladnie wygladac

Polecane posty

Gość gość

Jak dbacie o siebie? Co robicie by ladnie wygladac (perlingi, maseczki, makijaze, pedicure...)? Duzo czasu sobie poswiecacie? Jestescie 'naturalne' czy lubicie 'sztuczne polepszacze': rzesy, tipsy, solarium itd.?

Gość gość
solarium nie ma nic wspólnego z dbaniem o siebie, przeciwnie

Gość lideczka 123
Solarium odpada i te sztuczne rzęsy, ale już kosmetyki, typu krem na zmarszczki, czy krem na rozstępy to jak najbardziej. A w ostatnim czasie kupiłam sobie taki preparat na cellulit http://dermalab.pl/63,cc-buttocks-lifting-gel.html, bo musiałam się go szybko pozbyć. Teraz jest już zdecydowanie lepiej.

Gość justypka
na pewno solka,bo życie jest zbyt krótkie,żeby być bladym, ćwiczenia regularne, zdrowe jedzonko, na oczysczenie piję zioła, figurę detox, delikatny makijaż, codzienna pielęgnacja skory czyli pilling i nawilżanie, krótkie paznkocie,ale pomalowane na ładny kolor. mój minimalizm ;) moja rutyna

Gość gość
Nawilżanie, nawilżanie i odżywianie. Kremy nie z najwyższej półki cenowej, tylko te z krótszą listą składników i bez paskudztw. Kocham Floslek. A od solarki trzymam się z daleka.

Gość gość
A po co kremy z najwyzszej połki cenowej??po co przepłącac,to i tak nic nie pomoze

Gość gość
Kupuję kremy ze średniej półki, zwykle około 150-200 zł. Nie stać mnie na te z Sephory za 600-900 zł, zresztą zawszejak dostawałam próbki drogich kremów to mnie podrażniały. Kosmetyki kupuję w salonie kosmetycznym, bo wiem, ze są dobierane specjalne dla mnie :) Co jakiś czas funduję sobie jakiś zabieg upiększający na twarz w salonie. Oprócz tego raz w tygodniu nakładam piling enzymatyczny i maseczkę z kwasem hialuronowym. Manicure i pedicure robię sobie sama.