Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliuchna

Prezent na dzien chlopaka

Polecane posty

Gość Oliuchna

Witam wszystkich :) Mam typowy problem. Co kupic chlopakowi na dzien chlopaka? Nie chce zeby bylo to jakos bardzo kosztowne. Moze cos do wykonania samemu? ;) wszelkie pomysly ze zdj. odpadaja. Myslalam nad tym, zeby upiec ciasteczka jakies i ciekawie zapakowac. Ale czy to wystarczy? Musze dodac ze oboje mamy malo lat, jestesmy nastolatkami, a staz zwiazku tez bardzo krotki. Mam nadzieje, ze mi doradzicie :)

Gość gość
zaproś np na kręgielnie, basen:-) nie wiem jakie atrakcje masz w miescie

Gość Oliuchna
Zapomnialam dodac, ze mieszkamy w malej miejscowosci i nie na tu ani kina, ani basenu, kregielni. wielkie NIC :/

Gość gość
A kiedy jest? Musze przypomniec dziewczynie;)

Gość gość
ognisko, piwo i kielbasa:)

Gość gość
Mysle,ze prezent z ciastkiem fajny (ale wiem,ze np mojemu mezowi by sie nie podobal- nie wiem jak nastolatkowi), a moze jakis dlugopis do szkoly, bryloczek, opakowanie na telefon?

Gość gość
nie kupuj mu nic to chłopak powinien kupować prezenty dziewczynie. Nie powinnaś wydawać na niego ani złotówki.

Gość Oliuchna
Nie chce kupowac jakichs badziewnych gadzetow, z ktorych nie bedzie pozytku ani nie uszczesliwi chlopaka :/

Gość gość
pomysl z ciastkami bomba, udekoruj je jakos, zapakuj, moze lukrem napisz cos smiesznego, fajnego :) dzien chlopaka to nie wesele ze ma sie wykosztowac. Jesli chlopak jest fajny fo napewno doceni ze zrobilas je wlasnorecznie :)

Gość gość
mężczyzna będzie szczęśliwy, że pamiętałaś kobieta będzie narzekać, że zbyt tani prezent.

Gość Oliuchna
mamy po 16 lat :) ciastka wedlug was wystarcza czy cos jeszcze do tego?

Gość Oliuchna
Jakies propozycje? Blagam...?

Gość sambalita
Ja swojemu mam zamiar kupić(niestety nie mogę wkleić linka) To jest mały tani drobiazg a jaki sympatyczny:) już widzę jego ucieszoną mordkę :) ale to kwestia gustu-trzeba zwyczajnie znać swojego chłopaka. Na alleg... sprzedaje te kubki użytkownik fotogift wybieram dla niego wzór nr 1 zaś moja koleżanka nr 2 :D Nakaże mu że musi pić z niego codziennie tym samym będzie pamietał o mnie :p Myślałam o kubku ze zdjęciem ale to chyba zły pomysł bo pewnie nie piłby z niego przy kolegach, a ten jest w sam raz :)