Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeciętna osoba jeśli chce być atrakcyjna MUSI mieć pieniądze bez tego ani rusz

Polecane posty

Gość 20latkaaaa
Mam na prawdę sliczna koleżankę z biednej rodziny. Obcina ją kuzynka - fryzjerka ( za darmo), ubiera sie w lumpeksach - bardzo fajnie zresztą. Do dentysty chodzi na kasę chorych - ma bardzo ładny uśmiech i naturalnie białe zęby. Cwiczy w domu, biega itd. Z kosmetyków używa tylko tuszu ( nie wiem jakiego, ale na pewno nie z gornej polki) cerę ma bardzo ładną. Paznokcie zawsze zadbane pomalowane tylko odżywką. Chodzi do liceum. Uważana za najładniejszą dziewczynę w szkole. Charakter ma bardzo fajny, ogólnie jest lubiana.

Gość gość
20latkaaaa - ok, jest 7 rano i nie rozumiesz co napisałem. Ona jest ładna z natury ! A ja mowie, ze przeciętna/brzydka osoba musi włozyc w wygląd bardzo duże pieniadze zbye stworzyc chociaz pozory atrakcyjnosci :O

Gość do 20latki
zamiast fapać na myśl o koleżance przeczytaj pierwsze dwa wyrazy w temacie

Gość gość
zgadza sie, ale bardziej dot. to kobiet niz facetow. facet to moze miec 1 dzinsy, kilka t shirtow, z 2 pary butow i ok. od kobiety 'wymaga sie' wiekszej i roznorodnej garderoby plus fryz, makijaz, paznokcie. do tego dochodza wlasnie jakie silki, fitnessy.

Gość gość
ale dermatolog?? hm... dlaczego? to dot. tylko osob, ktora maja problemy z cera powazne, a nie jest wiele takich osob , ktor maja tradzik, luszczyce czy azs itd. nie kazda przecietna osoba ma takie problemy. heh