Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzić

mieszkanie w Lublinie 1000 zł wynajem

Polecane posty

Gość poradzić

Witajcie! Poradzcie mi, proszę: będę studiować w Lublinie. Znalazłam mieszkanie do wynajęcia (z koleżanką) 32 m kw na osiedlu LSM (tak to się chyba nazywa), 2 pokoje, ale mieszknie wielkości kawalerki. Zależy mi na tym, żeby chodzić na piechotę i miałabym stamtąd podobno na uczelnię 20 min. a do centrum 30 min. Czy to mieszkanie jest drogie? 1000 zł miesięcznie + liczniki. I nie musiałabym kupować biletow na autobusy miejskie, więc taki plus. Nie znam Lublina za bardzo i się nie orientuję. Nie chcę przepłacić. Może poradzicie?

Gość gość
hm, chyba przeciętna cena. Mój brat wynajmuje kawalerkę w Warszawie - prawie centrum za 1200 plus liczniki.

Gość poradzić
dziękuję za odpowiedzi, chyba się zdecyduję na to mieszkanie

LSM są duże, zalezy w którym miejscu tej dzielnicy jest mieszkanie z jednego końca będziesz mieć na uczelnię 15 minut spacerem, z drugiego pół godziny nie wystarczy

Gość gość
TEN FACET OGŁASZA SIĘ Każdego roku z ofertą, słowem - nikt u niego nie przedłuża umowy na następny rok. Nawet w trakcie roku kilka razy widziałam to ogłoszenie. to chyba oszust

Gość gość
przedmówca ma rację - LSM-y są duże. zależy, gdzie chcesa mieszkac. z jednego miejsca masz 5 minut na uczelnię, z innego 50 minuit