Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanka flirt

Polecane posty

Gość gość

Co mysli dziewczyna piszac do kolegi teksty typu, ej no bo sie zaraz,zarumienie, nie slodz mi tak bo sobie jeszcze cos pomysle, jeszcze troche i pomysle ze jestes zazdrosny. Czy to zwykle teksty czy proba no wiecie, jak wy uwazacie dziewczyny??

Gość gość
To oznacza, że jesteś namolny i się narzucasz. Ona chce żebyś dał jej spokój, bo i tak nie masz szans, a nie chce zrobić ci przykrości pisząc wprost, bo jednak cię lubi, ale tylko lubi i nie masz co liczyć na więcej. Chcesz się przekonać? Nie pisz do niej, a zobaczysz, że cię oleje, chyba że zwykłe "cześć, co u ciebie?" za jakiś czas, ale to też nie będzie mieć podtekstu uczuciowego, więc nie wkręcaj się.

Gość gość
Ale to nie jest tak, to nawet ona sama czesciej do mnie pisze niz ja di niej.

Gość gość
A moim zdaniem,to zacheta do flirtu :-) na bank :-) glowa do gory i do dziela! Komplementuj ja :-) powodzenia

Gość gość
Nie prawda, to jest typ laski kokietki, może nawet nimfomanki, koło której pewnie kręci się zawsze stado facetów. Jesteś jednym z kilkudziesięciu do których pisze w ten sposób, a jeśli spróbujesz czegoś więcej to dostaniesz kopa w tyłek. Ona się tylko dowartościowuje na tym, że może sobie wachlować wśród takich kolesi, jak Ty. Sprawdzone i schematyczne.

Gość gość
W końcu, jak ją zaswędzi to i tak poleci do - rozchwytywanego r****cza, albo takiego, który zaświeci jej czymś przed oczyma. Trzymaj się od takiej z daleka, bo nawet jeśli się do niej zbliżysz to możesz mieć pewność na bank, że będzie za Twoimi plecami i tak pisać w ten sam sposób do innych kolesi, a może nawet nie tylko - pisać.

Gość Łona jest Aniołem
koleżanka z pracy ? owszem .:)